saliva si ragaieli
am fost la gastroenterolog cu fetita pt ca avea stari de voma, ragaieli si flatulenta. a urmat un tratament de 1 luna cu nexium si espumisan. apoi am ajuns cu ea la orl, pentru ca starea de greata nu i-a trecut si mi se plangea ca siimte mizerie in gat. mi-a spus ca are polipi si am opeat-o. dupa operatie se simte bine dar mai are saliva (abundenta dupa cum se plange) si usoare ragaieli.
am mai apelat la dvs si mi-ati fost de mare ajutor. in speranta ca-mi veti da un tratament pentru ultimele simptome, va multumesc si va urez sanatate si dvs
am mai apelat la dvs si mi-ati fost de mare ajutor. in speranta ca-mi veti da un tratament pentru ultimele simptome, va multumesc si va urez sanatate si dvs
3 comentarii
S-a luat in calcul si posibilitatea existentei unei gastrite cu Helicobacter Pylori ? A facut teste pentru aceasta infectie ?
a facut testul Helicobacter Pylori, a fost usor pozitiv, insa dupa o luna de zile de tratament a iesit negativ. va rog sa-mi spuneti cum procedez. trebuie sa adaug ca fata are giardia si ca urmeaza tratament pentru aceasta.
Tratamentul pentru Giardia nu se face incontinuu, caci medicamentele pentru aceasta infectie sunt toxice pentru ficat. Trebuie sa fie alimentata corect, dupa sfaturile gastroenterologului, sa spele mainile inainte de a manca ceva, fructele sa fie spalate, iar pentru mici probleme digestive ce mai apar va puteti adresa medicului de familie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pneumonie cu complicatii??
- 6durere de cap de mai bine de 6 ani
- 11Spirolactona - tratament eficient?
- 7durere acuta de cap, ochi, oboseala si stari de voma
- 3polipii nazali produc la copii stari de voma in gat 1
- 1Vomit In Mod Voluntar!Fara greata
- 10probleme importante de gat
- 8interesant
- 1stare de voma
- 8Durere in gat, raguseala + diabet 2
- 2Spute cu sange, raguseala, ameteli
- 4vertij puternic cu stari de voma, ameteli puternice unde totul se invartea cu mine
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 2am dureri abdominale mari dimineata cam 2-3 ore si stari de voma
- 3Anticonceptional vomat la maxim o ora
- 0Tratament Sindromul Vomei Ciclice
- 1Tuse de 2 săpt.
- 10De ceva vreme ma macină gândul de a avea faringita atrofica
- 0Raguseala si tuse seaca
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: