saliva si ragaieli
am fost la gastroenterolog cu fetita pt ca avea stari de voma, ragaieli si flatulenta. a urmat un tratament de 1 luna cu nexium si espumisan. apoi am ajuns cu ea la orl, pentru ca starea de greata nu i-a trecut si mi se plangea ca siimte mizerie in gat. mi-a spus ca are polipi si am opeat-o. dupa operatie se simte bine dar mai are saliva (abundenta dupa cum se plange) si usoare ragaieli.
am mai apelat la dvs si mi-ati fost de mare ajutor. in speranta ca-mi veti da un tratament pentru ultimele simptome, va multumesc si va urez sanatate si dvs
am mai apelat la dvs si mi-ati fost de mare ajutor. in speranta ca-mi veti da un tratament pentru ultimele simptome, va multumesc si va urez sanatate si dvs
3 comentarii
S-a luat in calcul si posibilitatea existentei unei gastrite cu Helicobacter Pylori ? A facut teste pentru aceasta infectie ?
a facut testul Helicobacter Pylori, a fost usor pozitiv, insa dupa o luna de zile de tratament a iesit negativ. va rog sa-mi spuneti cum procedez. trebuie sa adaug ca fata are giardia si ca urmeaza tratament pentru aceasta.
Tratamentul pentru Giardia nu se face incontinuu, caci medicamentele pentru aceasta infectie sunt toxice pentru ficat. Trebuie sa fie alimentata corect, dupa sfaturile gastroenterologului, sa spele mainile inainte de a manca ceva, fructele sa fie spalate, iar pentru mici probleme digestive ce mai apar va puteti adresa medicului de familie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2URGENT Dureri abdominale si voma
- 3raguseala de mai bine de 6 luni
- 2protectia pilulelor in caz de voma
- 3De cateva luni am dureri de gat insotite de raguseala
- 8Raguseala persistenta
- 4Tot ce maninca, varsa..
- 3durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere. de ce sufar?
- 10Puncte mici rosii sub pielea din jurul ochilor
- 9imi vine mancarea inapoi dupa orice masa va rog sa ma ajutat
- 7Baietelul meu vomita absolut orice i-as da!
- 26Ma gandesc sa nu fie o problema neurologica!?
- 5Voce subtire si ragusita.. oare mai am vreo sansa la o voce normala?!
- 6daca vomit dupa ce am luat antiepilepticele, sa le mai iau o data?
- 1varsatul de dimineata
- 7greata, voma
- 0senzatie de voma
- 6probleme cu amigdalele, ureche infundata, voma
- 1Febra frisoane stari de voma dureri in dreapta sub coaste in fata si in spate
- 2Solutii pentru raguseala?!
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: