Sange uscat in ureche
Buna ziua. Am o prietena care azi dimineata sa trezit cu sange uscat in ureche. Tin sa mentionez ca a avut un accident de masina acum o saptamana dar a fost tratata de medici l locul accidentului avand doar o mica zgarietura. Nu o doare urechea aude bine doar ca azi sa trezit cu sange uscat in ureche. Sunt motive de ingrijorare Ce ar putea fi Va multumesc anticipat
3 comentarii
Nu ameteste nu are senzatie de voma dureri de cap Otoragia dupa traumatism cranian nu e semn bun ar trebui ca luni sa o vada neaparat un neurolog.Cred ca e absolut necesara si o tomografie craniana.Daca pana luni se repeta hemoragia auriculara mergeti imediat la urgente.
Va multumesc pentru ajutorul acordat si pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Nu are nici un fel de simptome nu ameteste nu are senzatie de voma se simte bine astazi dimineata a oservat sangele uscat in ureche. Daca se va repeta acest fenomen vom apela la medic. Va mutlumesc.
Buna seara Mergeti la medic ar trebui si la ORL si neurochirurgie chiar daca vi se pare ca totul pare bine si urgent CT cranian numai bine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51timpan fisurat si infectie?
- 6Poate dauna urechii-timpanului mirosul de spirt inspirat?
- 62proteza de ureche externa
- 108mancarime in gat si urechi
- 2durere in spatele urechi
- 9Problema la urechi
- 8problema cu urechea dreapta
- 17Analize - ureche
- 7ureche infundata
- 5chist pe lobul urechilor
- 0Problema la urechea dreapta ( sunet plat si lipsa de bass )
- 2Ganglion inflamat langa ureche
- 10ciuperca in ureche si infectie cu mai multe bacterii
- 1Urechea puroieaza
- 1Senzatie de apa in ureche
- 5Fasait in urechea stanga
- 1urechi infundate
- 7Copil de 3 ani o dor urechile
- 2Bubita in ureche
- 2Durere Umflare Ureche dreapta
Mai multe informații despre: Urechea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: