Sangerare anormala
In luna februarie am avut un avort spontan la 9 saptamani de sarcina.Eliminarea a fost naturala.Doctorul doar mi a facut o ecografie sa vada daca am eliminat totul.A fost ok si dupa 4 saptamani am avut prima menstruatie. Pana in luna iunie totul a fost ok, ciclul meu menstrual ramanand regulat.In luna iunie menstruatia nu a mai venit, am facut “n” teste de sarcina dar toate au fost negative.Pe 9 iunie am inceput sa sangerez un pic timp de o saptamana dupa care menstruatia a devenit din ce in ce mai abundenta cu cheaguri mari.Mentionez ca in acest timp nu am avut nicio durere, de burta, mijloc sau sani cum sm de obicei inainte si in timpul menstruatiei.Am sunat doctorul si din cauza Covid nu ne am putut intalni dar mi a zis ca ar putea fi o dereglare hormonala si mi a dat o reteta online(locuiesc in uk iar aici sistemul e diferit, in timpul pandemiei consultatiile au loc online).Mi a dat medroxyprogesteronum(provera) sa iau 10 zile.Le am luat, sangerarea abundenta s a oprit dar totusi am mai avut scurgeri usoare cu sange. Dupa cele 10 zile de luat medicametele sangerarea a reaparut!!!mentionez inca o data...nu am nicio durere, absolut nimic.Ma simt foarte bine.ce ar putea fi!?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5menstruatie de 2 ori pe luna uneori
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 3dereglari mentruale
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 5Dereglari ciclu, menstruatie redusa cantitativ si apoi deloc
- 0Menstruatia vine o data la 8-9 luni. Mai pot ramane insarcinata?
- 4foarte ingrijorata: menstruatie mai putin
- 1dereglari menstruale
- 3de ce nu imi vine ciclu la aceeasi data?
- 0menstruatie dereglata
- 2Menstruatie dereglata datorita anticonceptionalelor.
- 4Ovarita chistica?
- 0Menstruatie la 19 zile
- 0Sangerare a doua zi dupa urinare
- 9Revenirea menstruatiei dupa 5 zile de la terminarea acesteia
- 1Lipsa menstruatie dupa tratament cu Duphaston
- 0Durere de burta după menstruație
- 1Dereglare menstruala
- 0Anexita
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei Menstruatie anormala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: