sangerare dupa menstruatie

03-12-2013
lavi.j
Nu este medic/terapeut
lavi.j
Buna seara,
Menstruatia mi-a venit sapt trecuta si de 3 zile am observat ca am sangerari usoare unele maronii, unele de culoare rozalie si dureri usoare in zona abdomenului. Acum 3 luni am avut o sarcina oprita in evolutie, dar dupa chiuretaj menstruatia mea a venit regulat. Tin sa mentionez ca niciodata nu am mai avut sangerari dupa menstruatie si de asemenea am toate analizele la zi, inclusiv Papanicolau. Sunt normale aceste sangerari sau ar trebui sa ma ingrijorez?

Va Multumesc
3 comentarii
0
04-12-2013, ora 08:16
Dr. Erna Stoian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Erna Stoian
Test de sarcina ati facut?
Sangerarea poate fi de la o sarcina, de la o infectie sau pe fond hormonal! Faceti testul de sarcina si mergeti la un consult ginecologic!
0
04-12-2013, ora 18:22
lavi.j
Nu este medic/terapeut
lavi.j
Buna seara,
Va multumesc pentru raspuns. Am facut astazi un test de sarcina, a iesit pozitiv, am fost la clinica, mi-a fost facuta o ecografie transvaginala unde nu s-a vazut nimic anormal. Mi s-a spus ca nu apare nicio sarcina, si Dna Doctor care m-a consultat mi-a spus de asemenea ca nu crede ca este vorba nici de o sarcina extrauterina. Momentan astept rezultatul analizei HCG.

Pt mine este ingrijorator faptul ca inca imi curge sange si nu intelg care poate fi cauza. Se poate sa fie vorba de un avort in timpul menstruatiei? Eu cu cateva zile inainte de menstruatie am mai facut niste teste de sarcina care au iesit negativ.
0
04-12-2013, ora 18:57
lavi.j
Nu este medic/terapeut
lavi.j
Am primit si rezultatul analizei HCG. Este 24.21. Este clar sunt insarcinata, exista oare vreo posibilitate ca sarcina sa nu fie una extrauterina? Ar trebui sa mai am si alte simptome in afara sangerii ca sa fie vorba clar de o sarcina extrauterina? Sunt foarte ingrijorata, nu as vrea sa mai trec printr-o experienta asemanatoare celei precedente, in care am pierdut sarcina. Ce este de facut de acum incolo?


Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  •