Sangerare vaginala dupa Pap si consult
Buna.
Joi am facut un pap si a piscat un pic, mi a curs putin sange si mi a spus ca voi sangera o zi.
Dupa 2 zile sangerarea a devenit rosie si m am presentat la urgenta( mi a facut consult si eco ), a scos manusa plina de sange, mi a zis ca nu am nimic si mi a dat vitamina k.
Deja sunt la a 3 a zi de sangerare, nu e cantitate mare, insa e rosu si cu cheaguri. Din pacate e weekend si nu stiu ce sa fac, sunt panicata toata. Nu aveam absolut nimic, era un control de rutina. Ati mai patit sa sangerati atat dupa pap ? Multumesc
Joi am facut un pap si a piscat un pic, mi a curs putin sange si mi a spus ca voi sangera o zi.
Dupa 2 zile sangerarea a devenit rosie si m am presentat la urgenta( mi a facut consult si eco ), a scos manusa plina de sange, mi a zis ca nu am nimic si mi a dat vitamina k.
Deja sunt la a 3 a zi de sangerare, nu e cantitate mare, insa e rosu si cu cheaguri. Din pacate e weekend si nu stiu ce sa fac, sunt panicata toata. Nu aveam absolut nimic, era un control de rutina. Ati mai patit sa sangerati atat dupa pap ? Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sangerare vaginala
- 0Sângerare menstruala sau altceva
- 4Masturbare cu degetul
- 2Ciclu menstrual a intarziat 57zile
- 2Cancer col uterin
Mai multe informații despre: sangerare vaginala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: