Sângerare vaginală neobișnuită
Buna ziua. Voi descrie „călătoria” mea și va fi cam lunga, așa că aș aprecia atât de mult dacă ați citi-o. În martie am avut câteva acte neprotejate, apoi în aprilie am fost la un control de rutina și mi-au găsit puțin sânge în urină, dar nu am bagat in seama. La sfârșitul lunii aprilie, într-o noapte, urina era complet roșie și m-am speriat. De asemenea, tot din acea perioada am o sângerare care nu a durat prea mult, doar o mică sângerare și apoi s-a terminat și am crezut că este menstruația, dar nu a fost. Am probleme cu menstruația, nu vine niciodată decât dacă este indusă de medicamente. Înapoi la urină, am trimis câteva probe la laborator și mi-au găsit sânge și mucus în urină. Am fost la urolog și mi-a spus mai întâi să le repet aici la acest spital și au fost bune. M-am dus din nou la el și mi-a recomandat o cistoscopie, dar mai întâi mi-a spus să le repet din nou la același laborator. S-au întors din nou cu sânge și mucus. În același timp, ori de câte ori făceam pipi, erau scurgeri roșii-maronii pe hârtia igienică, precum și o chestie gelatinoasa rosie. Doctorul mi-a recomandat sa merg si la un ginecolog si apoi vom vorbi despre cistoscopie si uro CT. Am fost la ginecolog și mi-a spus că am metrorargie sau ceva de genul, care este o menstruație în curs sau sângerare continua. Mi-a dat 2 siropuri ca sa opresc sangerarea si acum dupa o saptamana s-a oprit, dar nu a fost o sangerare abundenta. Vedeam sange doar pe hârtia igienică și de când am avut acel episod cu urina rosie, nu am mai avut altul. Se vede doar in analize.Acum secreția mea este, de asemenea, lipicioasă, dar complet albă. Voi face o programare pentru un test Papanicolau luni. De asemenea, fac pipi mai des și uneori urina este tulbure ca si culoare. Ginecologul a spus că sângele din urină ar putea fi legat de acea sângerare vaginală, dar eu nu cred și mi-e teamă că sângerarea va începe din nou. De asemenea, nu sunt însărcinată și am aproape 20 de ani. Am uitat să menționez că în luna aprilie am avut un prieten, nu același tip despre care am vorbit și din nou am făcut doar sex neprotejat, dar nu cred că are legătură cu ceva..Am și boala autoimuna tiroidiana si chisturi pe ovare. Vă rog să fiți sincer cu mine și să-mi spuneți dacă ar putea fi cancer pentru că oricum sunt speriata în orice minut din viața mea.. Am greață și sunt amețită din cauza stresului, pic continuu examenele pentru că nu mă pot concentra.. Am nevoie de sfaturi si pareri sincere.. multumesc daca ati citit pana aici.. stiu ca primul simptom al cancerului de col uterin e o sangerare brusca si anormala si de asta intreb..
2 comentarii
Buna. Numai Testul Papanicolau va poate da acest raspuns. Daca secretia e alba, lipicioasa, faceti si test secretie. Poate fi o infectie.
Bună. Îmi spui te rog ce analize ai mai făcut, dacă ai vreun diagnostic? Mulțumesc si multă sănătate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1usturime la urinare si chegulete de sange cand urinez
- 18tumoare pe vezica urinara... pierde sange in urina
- 3sangerare, scurgere... la urinare
- 3sangerari dupa actul sexual
- 16Rinichii sau cancer?
- 1urinare cu sange dupa operatie la vezica si uretra
- 0sange in urina cu dureri mari
- 22urinez cu sange si ma ustura, asta dupa primul act sexual
- 0urina cu sange dupa contact sexual
- 7urinare cu sange acompaniat si de chiaguri de sange si usturime
- 2sange in urina cu usturime
- 4Inceput de gastrita bacterie - sange in urina
- 0stenturi jj -urinari cu sange si senzatie de usturime
- 1Urinare frecventa cu sange
- 0Cui sa ma mai adresez? urinez des si putin
- 0Va rog, un medic care poate interpreta online analizele?indicatori peste valori normale
- 25Va rog sa ma ajutati! Usturime la urinare, sange in urina, urocultura sterila
- 3Adenom de prostată operat
- 1Sange in urina
Mai multe informații despre: sange in urina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: