sangerari frecvente dupa cezariana
am facut cezariana acum 7 luni si de 5 luni sangerez mai tot timpul, de obicei cand merg iau anticonceptionale, am luat marvelon 2 luni, am facut pauza 1 luna si apoi medicul mi-a recomandat yasmin le iau de doua luni dar inca sangerez.
Este normal?
Este normal?
4 comentarii
Administrarea anticonceptionalelor provoaca foarte des spotting in primele trei luni de administrare, sub forma unor mici sangerari maronii/roz/chiar rosii. Am inteles ca ai luat doua luni anticonceptionale. Apoi o luna pazua. Acum iar anticonceptionale de doua luni... In momentul in care ai inceput sa iei alte anticonceptionale, organismul o va lua de la inceput cu procesul de adaptare la ele, din nou fiind posibil spottingul. In mod normal primele trei luni astepti sa treaca spottingul, daca dupa patru luni inca mai ai spotting, atunci discuti cu medicul care le-a prescris.
Luna de pauza de la anticonceptionale cum a fost? Ai mai avut sangerari?
am asteptat...au trecut 4 luni de cand iau anticonceptionale si tot sangerez si acum mai am si niste dureri abdominale foarte puternice.eu am facut cezariana pe 18 februarie 2010 si pe 21 iunie m-am operat a doua oara in Bucuresti la spitalul Militar de granulom de fir facut din cauza prinei operatii si din cauza inconstientei medicului care m-a operat prima data...operatia arata foarte urat si acum dupa 5 luni de la a 2-a operatie.Acum iau antibiotic ciprofoxacin 10 zile pt ca am facut un eco si mi s-a spus ca am o puternica infectie vaginala iar puroiul mi s-a intarit undeva mai jos de ombilic si este ca un nodul, iar apoi o sa merg cel mai probabil sa imi fac o colposcopie sa vad daca am rana pe col...ms mult pt raspuns
As dori si parerea unui medic daca se poate...multumesc anticipat)))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ma poate ajuta si pe mine cineva?
- 6dupa cezariana, la ultimul ciclu am eliminat 3 fire de ata chirurgicala
- 7Cezariana. Sangerari de o luna si ceva
- 34Insarcinta dupa cateva luni de la nastere prin cezariana?
- 13mi-a curs in fiecare zi cate foarte putin sange, este normal asa ceva?
- 5sangerare dupa actul sexual
- 4Scurgere vaginala anormala
- 2Dupa cezariana am o durere ca la menstruatie
- 1sangerari anormale
- 1Mentruatie dupa nastere cu sange negru
- 0Secretie rozalie
- 1Un raspuns urgent.
- 0Anticoncepționale - am incontinuare mici sângerări
- 6Umflarea operatia cezariana
- 6Probleme cu abdomenul la 2 ani de la cezariana
- 0Scurgere Roz
- 1Sangerari post op Cezariana - moderate, intermitente, la efort, aparute după două săptamani si inca
- 1Cezariana
Mai multe informații despre: Sangerarile vaginale anormale Cezariana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: