sangerarile dupa avort
buna ziua.am facut un avort in 16sept, am fost la control dupa o saptamana iar doctorul mi-a spus ca sunt bine.am avut sangerari normale pana la control(cu dureri foarte acute dar normale dupa spusele doctorului)apoi am plecat din tara iar sangerarile mele nu s-au mai oprit.au trecut2luni si jumatate si in fiecare zi sangerez, in unele zile cheaguri negre iar in altele doar cat imi pateaza slipul, in timpul actului sexual am dureri, uneori f acute uneori doar deranjante..ma simt foarte slabita, iar aici nu am asigurare medicala iar consultatia ginecologica acum nu mi-o permit, mi-e teama sa nu fie ceva grav tinand cont ca mai trebuie sa astept sa treaca sarbatorile pana pot ajunge la un medic.v-as fi foarte recunoscatoare daca ati putea sa-mi dati un sfat sau o posibila explicatie la ceea ce mi se intampla(am 23 de ani).va multumesc mult
1 comentarii
buna iei anticonceptionale pt reglarea menstruatiei?sh eu am avut probleme in privinta sexulul ma durea sh nu prea aveam chef sh am schimbat anticonceptionalele.
Alte subiecte recente din această secțiune: