Sangerat la menopauza.

16-10-2016
KlauJessy
Nu este medic/terapeut
KlauJessy
Buna seara. Mama mea in varsta de 58 ani care este de cativa ani la menopauza astazi de dimineata a observat ca sangereaza putin dupa urinat. Pe decursul intregii zile nu a mai sangerat doar acuza dureri abdominale. As dori un sfat daca este nevoie sa mearga la ginecolog sau este ceva normal. Care ar putea fi cauza si ce investigatii ar trebui sa faca? Va múltumesc.
2 comentarii
0
18-10-2016, ora 08:22
KlauJessy
Nu este medic/terapeut
KlauJessy
Buna ziua. Adaug ca aseara si- facut un eco la ginecologie si a fost diagnosticata cu hiperplazie (endometru 15mm) si maine are chiuretaj biopsic uterin cu anestezie generala. Rezultatul biopsiei dureaza 14 zile. Intrebarea mea este la ce ne putem astepta? Sunt foarte speriata si v-ad multumi din suflet un raspuns.
0
20-10-2016, ora 20:07
KlauJessy
Nu este medic/terapeut
KlauJessy
Buna seara. Revin cu mentiunea ca i s-realizat deja mamei mele chiuretajul biopsic si i s-a gasit si un polip de 2cm cate i-a fost extirpat. Daca ma poate ajuta cu un sfat un specialist v-as fi din suflet recunoscatoare. Suntem in asteptarea rezultatului biopsiei. Dar la ce ne putem astepta? Sunt foarte ingrijorata. Va multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sângerări la postmenopauză - cauze, diagnostic, tratament
  •