Sarcina?
Buna seara.Saptamana trecuta am avut relatii sexuale neprotejate.Poti ramane insarcinata daca nu a ejaculat in interior? Care sunt sansele?Va multumesc
2 comentarii
Buna ziua,
da puteti ramane insarcinata daca nu folositi metode contraceptive chiar daca nu a ejaculat in interior, deoarece in lichidul seminal (secretia eliminata de un barbat in timpul unui contact sexual, care nu este ejacularea, ) contine spermatozoizi. Va recomandam pe viitor sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va recomande o metoda potrivita pentru dvs
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
da puteti ramane insarcinata daca nu folositi metode contraceptive chiar daca nu a ejaculat in interior, deoarece in lichidul seminal (secretia eliminata de un barbat in timpul unui contact sexual, care nu este ejacularea, ) contine spermatozoizi. Va recomandam pe viitor sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va recomande o metoda potrivita pentru dvs
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa fiu gravida?
- 5anticonceptionale, antibiotice, sex neprotejat = sarcina?
- 3oare pot ramane gravida?
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 3ciclu menstrual-nu, sarcina-nu
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 0pot sa fiu gravida?
- 9Am facut sex anal cu iubitul meu
- 12posibil sarcina?
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
- 3Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns! Exista riscul unei sarcini?
- 1Dureri de burta si de sani fara ciclu
- 7ovulatie si lichid seminal
- 4pete de sange dupa terminarea ciclului
- 1Pot ramane insarcinata?
- 2Sunt însărcinată?
- 0Analize hormonale
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: