Sarcina?
Bună ziua. De vinerea trecuta am niște simptome au început de dimineață cu amețeală au continuat cu stare de rău și greață. Sâmbăta și duminica am început sa și vomit, duminică au început și niște impunsaturi sub burta în zona ovarelor. Nu pot sa mănânc nimic pentru ca îmi este rău și îmi vine sa vărs, am fost fumătoare acuma nu mai suport fumul, de la cafea mi se face rău. Menstruația am avut-o din 3 martie pana în 6 martie iar în 7 martie am avut doar niște scurgeri maroni. În aceasta situație ar fi posibila o sarcina?
2 comentarii
Buna seara,
fara un test de sarcina sau o ecografie de depistare sarcina este dificil de diagnosticat daca este sau nu o sarcina. Va recomandam sa consultati un medic sau sa efectuati un test de sarcina
O seara buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
fara un test de sarcina sau o ecografie de depistare sarcina este dificil de diagnosticat daca este sau nu o sarcina. Va recomandam sa consultati un medic sau sa efectuati un test de sarcina
O seara buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Bună ziua. Am făcut teste de sarcina sunt negative, am făcut și analiza de sânge betahcg la care mi-a ieșit 0, 7 mUI /ml. În acest caz nu se poate pune problema de o sarcina, asa ii?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista vreun risc de a ramine insarcinata?
- 2sunt sau nu gravida??
- 2need help: sunt insarcinata?
- 24postinor 2?
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 2este sau nu insarcinata.
- 6poti ramane insarcinata in a 16-a zi?
- 12pot fi gravida?
- 4Virgina si insarcinata?
- 12sunt oare gravida???
- 3sunt insarcinata ?
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 1posibila sarcina?
- 1posibila sarcina?
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 1Sarcina, stres sau imaginatie
- 2Am avut contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului, exista vreun risc?
- 0Sarcina?
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? primele simptome de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: