sarcina

14-09-2009
luca petro
Nu este medic/terapeut
luca petro
buna ziua.am 24 de ani si e primul meu bebelus.acum o saptamana am aflat ca sunt insarcinata.inainte cu 2 zile sa aflu ca voi deveni mamica am luat 3 pastilute de unasyn.una la 12 ore si un aulin din cauza ca ma durea un ovar foarte tare si urina mirosea.abia dupa 3 pastilute de unasyn luate m am gandit ca poate sunt insarcinata.medicul de familie a zis ca nu o sa pateasca bebelusul nimic si ca am facut bine ca m am oprit.oare chiar asa sa nu fii patit nimic bebelusul meu care are doar 6 saptamani.astazi am fost la un laborator sa mi fac analizele, maine le iau.ma doare ovarul stang din cand in cand si burta mai tare dimineata.ma baloneaza.ma tem pt bebelusul meu.ma rog sa duc sarcina la termen.tot timpul m am stiut cu infectie urinara.cum imi era un pic rece la picioare imediat si urina se schimba la culoare si ma dureau ovarele.tratamente am tot facut.acum ma gandesc daca sigur nu a afectat bebelusul cele 3 pastilute de unasyn si un pliculet de aulin.multumesc
2 comentarii
0
15-09-2009, ora 18:26
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Stai linistita caci bebelusul nu este afectat.Sunt tratamente care se iau si in timpul sarcinii, trebuie sa ai un ginecolog bun care sa te indrume.In primele trei luni de sarcina ia cat mai putine medicamente; ai grija caci vine frigul, imbraca-te si incalta-te foarte bine, sa nu simti rece la abdomen si picioare. mai ia-ti cate un concediu si stai cuminte acasa.sarcina dusa in sezonul rece creeaza probleme mai des datorita temperaturilor scazute si lipsei fructelor si legumelor autohtone proaspete.Numai bine!
0
16-09-2009, ora 07:49
luca petro
Nu este medic/terapeut
luca petro
multumesc pt raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns