sarcina fara simptome?

12-02-2010
popyy
Nu este medic/terapeut
popyy
Buna. Sunt noua pe aici si reau si eu o parere despre problema mea. Se poate sa fii insarcinata si sa nu ai nici un fel de simptom, doar o durere de burta. Am avut un contact sexual neprotejat cu aproape 3 luni in urma. Dupa acel contact mi a venit la timp in loc de menstruatie o secretie maronie cu cateva picaturi de sange in primele zile, fara dureri si a tinut 6 zile ca de obicei. Apoi urmatoarele 2 luni am avut mesntruatie normala, venita la timp si cantitatea si culoare normala. Numai ca au aparut niste dureri de burta. In timpul menstruatiei am dureri doar in prima zi, apoi dupa ce se termina mesntra simt o greutate in burta apropae tot timpu si cateodata niste dureri ciudate. Altceva nu am greata, sanii sunt normal, nu am nimic. Am 22 de ani si mi am inceput viata sexuala in noiembrie anul treut. Am menstuatie regulata de 28 de zile, dar mai vine si cu intarziere de o zi sau mai devreme cu 1 - 2 zile. Am facut si teste de sarcina si au iesit negative. Luna aceasta trebuie sa mi vina pe 25. Inca mai simt acea senzatie in burta dar putin mai slab decat inainte. Daca ma apas pe burta nu ma doare dar cateodata este putin umflata. Credeti ca poate fi vorba de sarcina sau de altceva? Va rog astept un sfat.Multumesc
1 comentarii
0
13-02-2010, ora 12:43
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu este sarcina, dar ar trebui sa faci un control ginecologic, un examen a secretiei vaginale deoarece e posibil sa ai o infectie genitala.
Adaugă un comentariu / răspuns