Sarcina sau altceva?
Buna la toata lumea.Va rog sa ma ajutati si pe mn cu un sfat.Mi-a intarziat CM 10 zile, am fost si la dr. si a zis ca nu am nimic grav si nici sarcina nu se vede.Mi-a dat sa iau duphaston, ori sa imi vina ori sa se fixeze(daca este sarcina).CM il am regulat, nu am mai avut intarzieri asa mari.stie cineva ce poate fi? Mentionez ca am facut teste si au iesit negative si imi doresc un bb.
1 comentarii
Iubitul meu a ejaculat pe organul meu genital, iar sperma sa s-a prelins pana pe anus. E posibil sa raman insarcinata? Nu a exitat penetrare, dar ma te tem ca a patruns sperma inauntru. Poate chiar si cand am folosit dusul sa fi "impins" sperma mai inauntru.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sarcina extrauterina
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 12Test de sarcina negativ si ciclul intarziat
- 2Intarziere menstruatie
- 3Pastila de a doua zi si sangerarile de dupa
- 2Întârzierea menstruaţiei
- 5Imi intarzie menstruatia
- 3Intarziere menstra. Sarcina?
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 4nu mi-a venit menstruatia de vreo doua luni
- 1Intarziere
- 0Sa fie semnele unei sarcini ??
- 0Ajutati-ma! inca nu mi a venit menstruatia
- 0Menstruatie intarziata
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 2Sunt insarcinata sau doar intarize?
- 0Menstruație întârziată, teste negative ! Un sfat, va rog !
- 2Întârzieri menstruației
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: