Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?

Buna ziua.Ciclul meu este neregulat de cand il am. Luna aceasta trebuia sa-mi vina ciclul pe 8 ( adica astazi ). In luna ianuarie am avut un singur contact sexual, protejat la 7 zile dupa terminarea ciclului. Am mai avut un contact sexual pe 4 februarie tot protejat. Eu deobicei, inainte sa-mi vina problemele aveam dureri de sani cu aprox. 2 saptamani inainte.Astazi trebuia sa-mi vina si nu ma dor absolut deloc. Ce poate fi ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Logest si sarcina
- 7Prezervativ ramas in uter - sunt insarcinata?
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 0e posibil sa fiu insarcinata ?
- 0Dereglarea Ciclului Menstrual, vine mai devreme Opinia unui Genicolog va rog!!!
- 11Sunt insarcinata?
- 3Sunt gravida?imi este foarte fricaaaaa
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 3Pastila de a doua zi si sangerarile de dupa
- 1O eventuala sarcina!
- 0posibilitate sarcina
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 0se poate sa fiu insarcinata?
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 5Pot fi insarcinata fiind virgina??
- 3După test
- 1Ajutor!!!! Risc de sarcina???
- 1Nu știu ce controale as putea sa fac
- 0Este posibil sa fiu iar însărcinată?!?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: