Schema de tratament anafranil
Bună seara! Mi a prescris medicul psihiatru tratament pentru depresie cu anafranil și olanzapina, îmi puteți spune vă rog când trebuie să iau anafranillul și cum pentru ca doctorul nu mi a dat schema de tratament, doar mi a zis.
Vă rog să îmi spuneți cum trebuie să iau 100mg de anafranil respectiv 150 de mg de anafranil atunci când voi crește doza?
Vă rog să îmi spuneți cum trebuie să iau 100mg de anafranil respectiv 150 de mg de anafranil atunci când voi crește doza?
1 comentarii
Înțeleg că ați rămas fără îndrumări clare despre cum să luați medicamentele — în această situație, cel mai important pas este să contactați medicul psihiatru sau secretariatul cabinetului și să cereți explicit schema de administrare. Dozele și ritmul de creștere sunt individualizate și depind de toleranța și răspunsul dumneavoastră la tratament, pe care numai medicul dumneavoastră le cunoaște.
Dacă nu puteți contacta medicul imediat, farmacistul vă poate oferi clarificări generale despre modul de administrare.
Nu stabiliți singur ritmul de creștere a dozei fără confirmarea medicului — aceasta este responsabilitatea sa.
Dacă nu puteți contacta medicul imediat, farmacistul vă poate oferi clarificări generale despre modul de administrare.
Câteva informații generale despre anafranil (clomipramina)
- Este un antidepresiv din clasa triciclicilor, folosit în depresie și tulburări obsesiv-compulsive;
- De regulă, administrarea se împarte în 2–3 prize pe zi, preferabil cu mesele (pentru a reduce efectele adverse digestive);
- Creșterea dozei se face gradual, conform indicației medicului;
- Efectele complete ale antidepresivului apar de regulă după 2–4 săptămâni de la atingerea dozei țintă.
Nu stabiliți singur ritmul de creștere a dozei fără confirmarea medicului — aceasta este responsabilitatea sa.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Prozac
- 5Exercitii fizice
- 8Eu chiar sunt Antihristul! Lumea asta este o simulare! Pleroma vine!
- 43Somn hiperfragmentat
- 15S-a vindecat cineva prin credinta?
- 2Psiho traumele cronice se pot trata vindeca?
- 0Imi doresc o prietena
- 7Pronoia? Delir paranoid?
- 7Tehnică bombă pentru a elimina tristețea că nu suntem iubiți de fete
- 2Cofeina atacuri de panica