Scoaterea amigdalelor

30-11-2018
Alexandru2727
Nu este medic/terapeut
Alexandru2727
Bună ziua, marți am fost operat de amigdale (le am scos). Iar de atunci nu am mâncat nimic, iau antibioticul pe stomacul gol împreună cu alte pastile deoarece nu pot mânca, dupa operație mi s a creeat si un edem in locul unde a fost amigdala dreapta. Si e deranjant când înghit lichide sau in sec ca am senzația ca am saliva si nu o pot scoate.
Va rog ce ma sfătuiți sa fac ca sa pot mânca, cum scap de durerea asta. Au trecut 4 zile si nu am mâncat nimic.
1 comentarii
0
14-01-2019, ora 03:06
Juliana.
Nu este medic/terapeut
Juliana.
Bună, mi-am scos și eu amigdalele și îți recomand cu încredere.deci poți să mănânci supa crema, piure de cartofi cu apă făcut pasat, fructe fierte și pasate bine, pilaf simplu pasat, pateu, brânză topită, macaroane cu brânză, biscuiti și banană pasată bine și poți pune acolo biscuiti mărunți să nu te mai usture așa tare, și miez de pâine foarte micuț. Mai poți încerca și griș cu lapte orez cu lapte, ou fiert moale și pasat bine. Totul să fie spre lichid. Sper că te-am ajutat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: