scurgere albicioasa si durere in timpul actului sexual
am si eu o problema. am o scurgere albicioasa spre galbui, destul de urat mirositoare si o senzatie de disconfort in timpul actului sexual spre sfarsit, o durere usoara. e o infectie? poate fi vorba de cancer? nu am sangerari inter mensturale sau dupa contact sexual.
10 comentarii
Cel mai probabil este vorba de o vaginită sau o vaginoză. Ar fi bine să faceţi o vizită medicului dv pentru diagnostic diferenţial şi tratament. Cu acea ocazie (sau la control, după tratament) puteţi face şi un test Papanicolau.
m7ultumesc pt raspuns domnul doctor. joi o sa merg la un consult.
as mai avea o intrebare, o rana pe col e grav? se poate trata? am fost acum o luna la o doctorita care parea cam aiurita si mi-a zis ca vede o rana mica pe col. joi cand merg la consult voi merge la alt doctor. pana atunci as vrea sa stiu parerea unui medic. rana pe col = rana canceroasa?
Nu, nici pe departe o rana pe col nu este acelaşi lucru cu un cancer. Pe de altă parte, trebuie tratată sau cel puţin ţinută sub supraveghere, după cum vă va indica medicul.
Frotiul comportă celule malpighiene intermediare şi superficiale fără anomalii nucleare.
Sunt prezente celule cilindrice endocervicale normale.
Se observă de asemenea prezenţa de numeroase polimorfonucleare.
CONCLUZIE
Frotiu negativ pentru o leziune intraepitelială sau malignă.
Inflamaţie nespecifică - de interpretat în funcţie de tabloul clinic
asta mi-a trimis doctorita pe mail in legatura cu papanicolau. e de bine?
Sunt prezente celule cilindrice endocervicale normale.
Se observă de asemenea prezenţa de numeroase polimorfonucleare.
CONCLUZIE
Frotiu negativ pentru o leziune intraepitelială sau malignă.
Inflamaţie nespecifică - de interpretat în funcţie de tabloul clinic
asta mi-a trimis doctorita pe mail in legatura cu papanicolau. e de bine?
multumesc mult pt raspunsuri, o singura intrebare mai am, acele celule polimorfonucleare, prezenta lor in speta poate sugera o rana pe col? Si ce tip de test e? II? II?
1. Rana pe col se vede cu ochiul liber la examentul ginecologic, nu la Papanicolau.
2. Celulele polimorfonucleare nu au legatură cu rana pe col, în schimb pot avea legătură cu o eventuală inflamaţie.
3. De regulă, tipul este trecut în buletinul de analiză. Judecând după datele prezentate, dacă nu este specificat altfel, trebuie înţeles că este de tip II.
2. Celulele polimorfonucleare nu au legatură cu rana pe col, în schimb pot avea legătură cu o eventuală inflamaţie.
3. De regulă, tipul este trecut în buletinul de analiză. Judecând după datele prezentate, dacă nu este specificat altfel, trebuie înţeles că este de tip II.
multumesc pt raspuns, am fost la alt doctor astazi si a zis ca nu vede nici o rana pe col si mi-a dat tratament cu ovule. ideea e ca papanicolau mi-a fost facut cand eram insarcinata, apoi am facut un avort la 6 sapt. dooctorul de astazi mi-a spus ca nu e nici o rana ci colul e posibil sa fi fost inflamat din cauza sarcinii.
Buna ziua. Eu am scurgeri albicioase, urat mirositoare si usturimi se poate de spus si dureri in timpul actului sexual. Am fost la medic si mia spus ca am o infectie, sunt prezenti prea multi coci.Puteti sa imi dati un sfat sau un tratament?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 10scurgerile vaginale
- 3colul uterin.. scurgere vagina + candidoza
- 4sensibilitate la urinare, sex dupa nastere
- 4Senzatia de -nevoie de toaleta- in apropierea orgasmului
- 12Dispareunia - tratament?
- 4scurgere dupa Lomexin
- 5insarcinata in 18 saptamani si 4 zile, am niste scurgeri vaginale
- 8Exista incompatibilitate la nivel de flora vaginala?
- 3dureri in timpul actului sexual
- 5dureri in timpul actului sexual
- 3In timpul actului sexual
- 6ciclu indelungat - 8-10 zile
- 2durere la contactul sexual
- 3Dureri in timpul contactului sexual si dupa.
- 2scurgeri maronii inaintea menstruatiei
- 3dupa primul act sexual mi-au aparut scurgeri transparente
- 0Prezint mancarimi, scurgeri, 3 formatiuni crescute in zona vaginala.
- 6de 3 ani de zile am scurgeri vaginale abundente, urat mirositoare
- 4Durere in timpul actului sexual
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: