Scurgere maronie timp de doua saptamani iar apoi menstroatie
Buna !
Am folosit anticonceptionale Yasmin recomandate de medic timp de 6 luni iar de 6 luni numai folosesc !totul normal pana luna aceasta. De 2 saptamani persista scurgere maronie însotită de sânge rosu iar dupa a început direct menstruatia ! As dori sa imi spuneti despre ce este vorba sau la, ce ma pot astepta care sunt cauzele... Momentan nu sunt in romania am sa contactez curand ginecologul !multumesc (18 ani ) nu stiu daca are relevantă varsta dar am mentionat
Am folosit anticonceptionale Yasmin recomandate de medic timp de 6 luni iar de 6 luni numai folosesc !totul normal pana luna aceasta. De 2 saptamani persista scurgere maronie însotită de sânge rosu iar dupa a început direct menstruatia ! As dori sa imi spuneti despre ce este vorba sau la, ce ma pot astepta care sunt cauzele... Momentan nu sunt in romania am sa contactez curand ginecologul !multumesc (18 ani ) nu stiu daca are relevantă varsta dar am mentionat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scurgeri maroni
- 3Cauterizare si efecte un raspuns va rog
- 15secretie urat mirositoare
- 1SCURGERE MARONIE-ROZALIE IN ZIUA 16
- 4Scurgeri maronii
- 0scurgeri maronii in urma unui tratament
- 0Pete maronii
- 0Scurgerii maronii
- 8scurgeri maronii in locul ciclului menstrual
- 1Sunt gravida?
- 0Zona intima
- 0Răspuns urgent, va rog frumos
- 0Scurgeri maronii in locul menstruatiei
- 1Ciclu prelungit-scurgeri maronii
- 1Am nevoie chiar acum de un raspuns. O fi sarcina?
- 3Scurgeri vaginale maronii
- 1Buna seara, am si eu o problema - scurgeri maronii in jur de 4 zile si apoi sangerarea propriu-zisa
- 1Ajutati-ma - scurgeri maronii, folosesc anticoncepționale Karissa
- 0Scurgere / sângerare maronie
- 1Menstruație ușoară, test de sarcina pozitiv
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: