Ajutati-ma - scurgeri maronii, folosesc anticoncepționale Karissa
Buna seara, folosesc anticoncepționale Karissa de 3 ani, de vreo 6 luni la jumătatea perioadei de administrare a acestora, am niste scurgeri maronii. Am fost la ginecolog mi-a făcut eco vaginal și a zis că totul este in regula, a spus că sunt niște dereglări și mi-a dar sa iau profemina. Am făcut ce mi-a spus fara nici un remediu, am vorbit cu el și mi-a spus sa fac o pauza de o luna, nici un rezultat, am aceleasi simptome. Va rog ajutați-ma cu răspuns sau un ginecolog bun, sunt disperata m-am saturat de aceste scurgeri. Mai am un detaliu de spus, de când au apărut aceste scurgeri că sunt sau nu prezente am simțit un miros in zona genitala.
1 comentarii
Scurgerile sunt efecte secundare de la anticonceptionale. Se numesc spotting.
Mirosul neplacut in zona genitala poate fi semn de infectie. Faceti o analiza a secretiei vaginale.
Mirosul neplacut in zona genitala poate fi semn de infectie. Faceti o analiza a secretiei vaginale.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 116scurgeri maronii in sarcina - semn de ingrijorare?
- 4scurgere maronie de aprox. 2 zile
- 4marvelon 21 si scurgerea maronie.. ce poate fi?
- 7secretii maronii - reactii adverse ale anticonceptionalelor?
- 21Am scurgeri albe cam branzoase, inaintea menstruatiei
- 4am scurgeri maroni de mai bine de 3 saptamani si ciclul nu imi vine!!!
- 5Am o secretie maronie
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 0microginon
- 0Scurgeri maronii și absență menstruație
- 0Scurgeri maronii
- 0Secreții maronii
- 0Răspuns urgent, va rog frumos
- 1Scurgeri vaginale maronii
- 1Miros neplacut, mancarime
- 16Scurgere maronie la 4 luni dupa histerectomie.
- 0Bună ziua! secretie maronie si dureri la ovarul drept,
- 3Tratare miros intim
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii miros neplacut in zona intima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: