Ajutati-ma - scurgeri maronii, folosesc anticoncepționale Karissa

Buna seara, folosesc anticoncepționale Karissa de 3 ani, de vreo 6 luni la jumătatea perioadei de administrare a acestora, am niste scurgeri maronii. Am fost la ginecolog mi-a făcut eco vaginal și a zis că totul este in regula, a spus că sunt niște dereglări și mi-a dar sa iau profemina. Am făcut ce mi-a spus fara nici un remediu, am vorbit cu el și mi-a spus sa fac o pauza de o luna, nici un rezultat, am aceleasi simptome. Va rog ajutați-ma cu răspuns sau un ginecolog bun, sunt disperata m-am saturat de aceste scurgeri. Mai am un detaliu de spus, de când au apărut aceste scurgeri că sunt sau nu prezente am simțit un miros in zona genitala.
1 comentarii

Scurgerile sunt efecte secundare de la anticonceptionale. Se numesc spotting.
Mirosul neplacut in zona genitala poate fi semn de infectie. Faceti o analiza a secretiei vaginale.
Mirosul neplacut in zona genitala poate fi semn de infectie. Faceti o analiza a secretiei vaginale.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5iau de 2 saptamani Yasmin si imi curge un lichid maroniu zilnic
- 1scurgeri maronii inchis
- 15secretie urat mirositoare
- 1Scurgere ciudata cu"pielite" maronii la 14 zile de la menstruatie
- 4Scurgere maronie de 10 zile
- 5Am o secretie maronie
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 0Menstruatie scurta, urmata de scurgeri maronii-negre
- 6scurgeri maronii dupa antrenament
- 4Sunt insarcinata?
- 0secretie maronie..
- 1Scurgere maronie după menstruaţie ! Sarcină?
- 1Ajutor! sangerari maronii mai devreme cu o saptamana decat trebuia sa-mi vina ciclul
- 0Eliminari maronii
- 2Scurgeri maro
- 5Secreție maronie subțire cu 3 zile înaintea venirii cm
- 1Am nevoie chiar acum de un raspuns. O fi sarcina?
- 1Dureri pelvine, miros foarte neplăcut, actul sexual este aproape un chin
- 0Bună ziua! Am nevoie de un raspuns.
- 0Sângerare maro dupa menstra
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii miros neplacut in zona intima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: