Scurgere vaginală cremoasă, as putea fii însărcinată ? Sau este infecție ?
Bună, am o problema cu scurgerile vaginale, am o scurgere cremoasă precum branza uneori foarte abundentă, miroase puțin dar nu foarte neplăcut, și mâncărimi in exterior, pot fii însărcinată ? Am inteles ca aceasta scurgere apare și înaintea menstruației mie ar trebui sa mi vina pe 4 feb, țin sa Menționez ca am făcut un avort pe 8 Ianuarie, am fost la control mi au zis ca totul este ok, însă și atunci aveam o scurgere nu chiar atat de abundentă și cremoasă, și mi au luat monstre pentru un test, sunt speriata îmi este foarte frica sa nu fiu din nou însărcinată, am avut contact sexual acum o săptămâna dar nu a ejaculat in mine, nu stiu ce sa cred, as putea sa am infecție ? Sau aceasta scurgere cremoasă este din cauza ca am rămas însărcinată ? Va rog da ți mi un raspuns.. și iubitului meu după contactul sexual i a apărut niște bubițe pe penis cu mâncărimi lui i au trecut, însă mie nu
2 comentarii
Prezentati-va la ginecolog si faceti test secretie. E o infectie. Cereti tratament si pentru partener. Lui poate i-au trecut simptomele dar e purtator.
Pentru a vedea daca sunteti insarcinata, faceti test de sarcina la data inscrisa pe prospect.
Pentru a vedea daca sunteti insarcinata, faceti test de sarcina la data inscrisa pe prospect.
Buna, nu sunt însărcinată am doar o răceala mai puternica, sunt bine va mulțumesc pentru raspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8scurgere albicioasa densa si branzoasa
- 2O Substanta alba de genul iaurtului.AJUTOR!
- 5insarcinata in 18 saptamani si 4 zile, am niste scurgeri vaginale
- 5Interpretare rezultat secretie vaginala
- 5Secretia normala si cea anormala
- 3secretii vaginale
- 2Secretie vaginala abundenta, fara miros sau mancarimi
- 2Scurgeri vaginale abundente
- 2Secretie branzoasa pe capul penisului
- 2Scurgere alba branzoasa
- 0Secretie anormala cu firisoare de sange
- 0Scurgere gelatinoasa transparentă cu fire de sânge
- 0Secretii vaginale si sangerari
- 1Secretie vaginala densa
- 0Ajutați-ma, va rog! scurgere brânzoasă alb-maronie
- 1Scurgeri ciudate după dezvirginare.
- 1Cred ca am o infecție vaginala
- 1Igiena intimă, secreții
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale anormale scurgere albicioasa abundenta secretia branzoasa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: