Scurgeri din penis
Buna seara.. in urma cu vreo 2 luni.. mi-sa facut sex oral.. si de atunci imi tot apar pe penis bubite care dispar.. crapaturi.. si mai nou acum.. am scurgeri incolore din penis.. insa nu ma ustura nu miroase nu nimic.. doar am scurgeri incolore.. bubitele cateodata imi apar..dar dispar..
VA ROG AJUTATI-MA !.. CE AM ?! :(
VA ROG AJUTATI-MA !.. CE AM ?! :(
7 comentarii
Programeaza-te la un consult dermato-venero, probabil ca pe langa consult vei face si o analiza de sercretie din acele scurgeri si testarile pt eventualele boli cu transmitere sexuala. Din pacate cu diagnostic nu te putem ajuta, doar medicul la care vei merge la consult iti poate spune exact. Te sfatuim sa nu astepti si sa mergi la medic.
Mama.. deci inseamna ca este grav ?!.. am doar 15 ani.. mie rusine sa ii zic lu' mama ca mi-a facut o femeie de strada sex oral.. va rog nu se poate alta cale in afara de a merge la un dermato -venero ?!..
adika vreau sa zic ca penisul meu arata mai bine akm decat inainte..
Este alegerea ta dc mergi sau nu la medic, dar noi asta te sfatuim. Din pacate nimic nu se trateaza pe forumuri.
Dar pot merge singur la acest dermato-venero ?! sau trebuie sa fiu insotit de un parinte ?
Buna ziua... de vre-o cateva zile au inceput sa am scurgeri galbuie din penis nu ma ustura nu miroase va rog sa ma ajutati !
Aceeasi recomandare, dermato-venero. Nu avem cum sa te ajutam altfel.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt disperat si nu stiu ce sa fac: am punctulete mici in jurul glandului (si pe piele)
- 2brobonite pe penis
- 3penis cu niste "bubite" rosii micute, la inceput 2, 3... acum s-au inmultit
- 5Bubite penis.. se simt ca si cum as avea ceva ca niste bilute sub piele
- 11Bubite penis
- 2problema penis
- 21cea mai mare problema a vietii mele
- 10Penis - Mancarime si secretie vascoasa
- 4Preput crapat, pete rosii pe capul penisului, scurgere galbuie
- 5Penis 11-12 cm in erectie...
- 8Pata rosie pe preput vizibila
- 0Problema cu pielea penisului.
- 2Bube in zona intima!!!
- 2Problema cu pielea ce acopera capul penisului
- 1bubite pete rosii pe capul penisului
- 2bube penis de 3-4 ani
- 1Exfoliere penis si bubite albe
- 1Preputul.
- 5Problema la penis, am bubite din are ies fire de par si s-au inmultit foarte tare.
- 1Bubite penis
Mai multe informații despre: Penisul bubite pe penis scurgere din penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: