scurgeri maronii
Am o problema.Ar fi trebuit sa imi vina ciclul pe 16, 17, 18..uneori si mai devreme, am un ciclu aproape regulat cu o diferenta de cel mult trei zile insa luna aceasta s-a intamplat ceva foarte ciudat.In perioada in care ar fi trebuit sa imi vina ciclul am avut niste scurgeri maronii, asa cum se intampla la finalul acestuia.M-am gandit ca e normal..doar la inceputul ciclului, cel mult in prima zi, insa azi e a treia zi si se intampla acelasi lucru.Nu sunt scurgeri mari, deci nu pot inlocui ciclul.Poate e folositor sa mentionez ca nu iau anticonceptionale si ca nu am avut nici un contact sexual.Nu am fost niciodata la o consultatie la un ginecolog si am oarecare retineri.As vrea sa stiu daca e ceva foarte grav..poate sa mai astept sa vad ce se intampla..inca mai sper ca o sa imi vina ciclul fara nici o problema.Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Stai linistita, nu cred ac e ceva grav.Poate fi de la o raceala pe la ovare sau de la chisti ovarieni.ambele probleme au rezolvare.Mergi la un control ginecologic, oricat de neplacut ti se pare)si fa o ecografie.
Alte subiecte recente din această secțiune: