scurgeri maronii inaintea menstruatiei

16-06-2013
miha32
Nu este medic/terapeut
miha32
Buna seara!Mai bn de un an ma confrunt luna de luna cu aceste secretii maronii inaintea menstruatiei.Cu 2-3 zile inainte imi apare pe urma imediat imi vine cm.normal.As dori sa stiu daca sunt normale?!precizez ca in interval de 9 luni am ramas gravida de 2 ori si, tot aveam o data pe luna (2-3zile).Am pierdut sarcinile(12 sapt) si tot continua sa apara...Oare despre ce ar putea fi vorba?sa nu am suficient progesteron?La un control mi s-a spus ca sunt resturi de la ciclul anterior...dar cand eram gravida de unde mai aparea?!SPUNETI-MI CE ANALIZA SA CER SA MI SE FACA?
2 comentarii
0
07-07-2013, ora 12:46
blonda07
Nu este medic/terapeut
blonda07
scurgerile maronii pot sa indice multe lucruri. trebuie sa iei in serios asta mai ales daca ai pierdut doua sarcini. acest lucru iti poate afecta posibilitatea de a mai ramane insarcinata. mergi la un medic ginecolog si spune-i toate lucrurile acestea pt a-ti face analize. trebuie sa iei foarte in serios si nu mai astepta:)
0
12-12-2013, ora 12:00
claudiadns
Nu este medic/terapeut
claudiadns
buna fetelor!vreau sa va spun ca scurgerile maronii nu sunt normale in timpul sarcinii!eu am inceput sa am scurgeri maronii in saptamana 13 iar in saptamana 16 am fost medicul meu si mi-a prescris urogestan una pe seara intravaginala in rest nu mi-a mai recomandat nimic altceva iar dupa fix o saptamana mi s-a rupt membrana si am pierdut lichidul in acest timp m-au internat au spus ca nu mai este nimic de facut bebele era prea mic sa poata sa fie salvat in acest timp ii batea inimioara inca mai mai misca la fel de mult dar a trebuit sa imi provoace avortul cu pastile, cu perfuzii si in 3 zile cu dureri ingrozitoare l-am nascut.era un baietel de 16 cm si cantarea 200 de grame...se face o luna pe data de 21 decembrie de cand s-a intamplat si ma gandesc in fiecare zi care a fost cauza pentru ca nu am avut nici o infectie nimic!ma tot gandesc ca medicul nu mi-a luat problema in serios si nu mi-a spus ca e ceva grav si ca sa stau la pat fara pic de efort...asa ca fetelor cautati un medic bun sa stie sa vb cu voi, sa expilce bine si pe intelesu vostru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •