Se bălăngăne

11-09-2018
Mihailean
Nu este medic/terapeut
Mihailean
Buna din nou romedic.
De curand am cunoscut o fatuca pe internet, am discutat etc si ne-am hotarat sa ne intalnim.
Ne-am dat intalnire la un restaurant din oras (Deva). Este o fata draguta si de treaba insa am observat un lucru ciudat la ea: cand nu vorbim sau nu se concentreaza la ceva, incepe sa se clatine inainte si inapoi ( lucru ce l-am mai vazut doar la cersetori prin autobuze cand eram mic). Am intrebat-o de ce face asta iar ea mi-a raspuns ca asa s-a obisnuit de cand era mica. (a crescut la orfelinat).

As vrea sa va intreb: ce fel de tulburare mai e si asta? Se poate trata cumva? Nu de alta dar tin la fata aceasta si imi e draga, doar ca imi e rusine sa merg undeva in oras cu ea si sa inceapa sa faca asa.

Multumesc!
2 comentarii
0
11-09-2018, ora 18:14
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Comportamentul este specific persoanelor cu carente afective si are stransa legatura cu istoria ei de viata (orfelinatul). Comportmentul apare in situatii de stres sau emotie si este o incercare inconstienta de "alinare". Incercati sa nu va "ambalati" prea tare in aceasta relatie. Lasati sa treaca timp si sa vedeti cum merg lucrurile si daca apar si alte comportamente sau atitudini nepotrivite.
0
04-10-2018, ora 15:47
Hans Castorp
Nu este medic/terapeut
Hans Castorp
Mihailene, ce-ai mai facut ma cu fata aia...Ti-a devenit iubita sau nu, se mai balangane ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul