Se mai poate scurta nasul prin rinoplastie?

Salut! Va rog sa-mi spuneti cele care v-ati operat la domnul dr. Antohi cat v-a costat. Va multumesc! Va doresc multa bafta!

Astept si eu pareri despre Dr Antohi. Cum a decurs operatia? Multumite de rezultat?

buna ziua vreau sa imi fac si eu o operatie in vara asta de rinoplastie la doctorul iulian ghimisdin bacau ati mai fost operat la el ce parere aveti ?

Pana la urma am ales pe doctorul Popescu si sunt 100% multumita de rezultat. A fost cea mai buna alegere pentru mine

buna fetelor...asa cum si eu v am citit postarile inainte de operatie pentru a mi face o parere despre o rinoplastie si am reusit sa ajung la niste concluzii, asa as vrea sa va impartasesc experienta mea pentru a va ajuta... acum o luna am fost la 3 consultatii la 3 doctori diferiti, dr Lascar, dr Nitescu si dr Antohi.in urma acestor consultatii am decis k dr Antohi ma va opera...m am operat acum 3 saptamani si totul a fost mai mult decat ok..este un un doctor cu experienta, ff amabil...operatia a fost destul de dificila deoarece eu nu respiram deloc pe nara dreapta...plus de asta aveam o operatie nereusita facuta la 18 ani de un orelist.dr Antohi a rezolvat greselile acelui doctor, mi a indreptat nasul, mi a facut 2 nari micute pe care am inceput sa respir imediat dupa ce mi au fost scoase cele 2 tubulete de silicon...consultatiile de dupa operatie sunt gratuite...sunt fff multumita de decizia luata si l recomand pe dr Antohi tuturor celor care isi doresc nu doar o rinoplaste ci orice interventie plastica.

buna! sunt noua pe acest forum si n-am citit toate comentariile...imi puteti spune ce parere aveti despre doctorul kasem?ma interseaza rinoplastia si daca este cineva care s-a operat la el :)

Buna! Doctorul Ciolacoff colaboreaza si cu Prof. Dr. Ciuchi..specializat in O.R.L..

S a operat cineva la dnul Zamfirescu (clinica Zetta) ori la dnul Pooescu Marius? Ati fost multumite?

buna fetelor! alaltaieri mi am operat nasul. nu am vanatai pe fata, insa am una f mare pe interiorul buzei de sus, iar buza este fff umflata. a mai patit cineva asa ceva? cum ati rezolvat? pls, helpppp!

Buna! Ma interesează sa mi fac o rinoplastie la doctorul Marek valcu! Ce mi puteți spune despre dansul sau experiențele cu acesta cei care ați fost la clinica acestuia? Va multumesc și astept răspunsuri!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12rinoplastie - nu pot respira normal pe nas
- 3rinoplastie+deviatie de sept
- 0deformare nas dupa rinoplastie
- 6Rinoplastie - sfaturi
- 3Modelare nas
- 5rinoplastie - informatii
- 0Reconstructie nas (Dr. Coanda Galati)
- 9Augmentare mamara si rinoplastie simultan
- 4Rog raspuns, simptome postoperator Rinoplastie
- 0Recomandare Dr. Antohi Nicolae
- 8Ce doctor recomandati pentru o rinoplastie?
- 0Lovitura la nas dupa rinoplastie
- 2Operatie rinoplastie
- 0Deviatie de sept
- 1Probleme dupa operație pt deviație de sept și rinoplastie
- 1Recomandare medic rinoplastie
- 0Rinoplastie dr Serban Porumb - Oradea
- 0Cheaguri de sange dupa Rinoplastie
- 0Recomandare rinoseptoplastie
Mai multe informații despre: Rinoplastia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: