Seamana a tulburare bipolara | Forumul Medical ROmedic

Seamana a tulburare bipolara

23-03-2013
Godefroy
Nu este medic/terapeut
Godefroy
2005 criza manifestata prin logoree, fuga de idei, iritare, insomnie, a disparut in 7 zile (
2010 criza manifestata prin logoree, fuga de idei, iritare, insomnie, delir mistic (Eu sint IIsus) a disparut in 7 zile
2013 criza manifestata prin logoree, fuga de idei, insomnie, nu este vesel, lipsa idei delirante, are hipermenezie, constientizeaza ca ceva nu e in regula, stie ca seamana sau este criza de hipomanie, dureaza 2 zile dupa care se stinge. In tot acest timp nu a aparut vreodata depresia.
E tulburare bipolara ? Ca n-am mai priceput pana la urma citind atatea surse daca trebuie si depresie sau nu, unele siteuri sustin ca mania e ciclica cu depresia altele nu, in fine n-am inteles exact cum sta treaba.
3 comentarii
0
23-03-2013, ora 22:24
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Treaba sta ca trebuie consultat psihiatrul, nu netul. De aici nu vin solutii la astfel de probleme, le amplifica mai mult si intarzie terapia potrivita. Altfel, o sa scrii: "2013- senzatia ca sunt urmarit, frica de a iesi din casa, mi-au facut unii farmece etc".
0
24-03-2013, ora 18:14
claudiu.61
Nu este medic/terapeut
claudiu.61
Buna ziua!
Revin dupa ceva timp cu un subiect destul de interesant zic eu.De 3 saptamani iau in paralel cu tratamentul psihiatric :seroquel 500 mg/seara, trttico 150 mg /seara, un tratament recomandat de d-na Dr.Constantina Ruxandra, medic de familie si apifitoterapeut, mai exact tratament naturist.Mi-a fost recomandat %:capsule de ulei de levantica 3/zi, extract de muguri de frasin 50 picaturi/dimineata, extract de muguri de smochin 50 picaturi/pranz, meltonic cu ulei de catina 2 cps/dimineata si o caps/pranz.Deocamdata, dupa 3 saptamani de utilizare ma simt ok, parca mai bine decat inainte de a le lua.Pe langa cele enumerate mai sus, mi-a recomandat pentru o luna de zile, mai exact de luna viitoare, sa iau Rhodiola Rosea 1cps/zi dimineata.Spuneti-mi va rog daca aveti cunostiinta despre acest produs, reactii adverse posibile.Drept sa va spun, nu l-as mai lua atata timp cat ma simt ok cu cele pe care le iau in prezent.Astept parerile voastre, in special al celor care iau sau au luat acest produs naturist.As fi recunoscator daca la cele precizate de mine si-ar da cu parerea Mr. Nick, pentru ca am abservat ca este foarte documentat.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică tuturor!
0
24-03-2013, ora 20:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Godefroy

Daca sunteti 100 % convinsa ca persoana de care va interesati nu a consumat nici un fel de stupefiante, ar putea fi o ciclotimie. Trebuie consultat un medic.
Ciclotimia este o forma usoara a tulburarii afective bipolare, dar pacientul s-ar fi plans pina acum si de depresii. Pentru pacienti starea de depresie este deranjanta. Pentru apartinatori starea de manie sau hipomanie.

Unele persoane cu ciclotimie duc si boala pe picioare, fara tratament medicamentos.
Despre altele am citit tot pe Forum ca au apelat la psiholog si le-a ajutat terapia.
Faptul ca au depasit acele faze impreuna cu psihologul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul