Secretia vaginala
buna ziua.Am si eu o nelamurire si poate cu ajutorul dumneavoastra o sa inteleg rezultatul unei analize de secretie vaginala.Rezultatul este urmatorul:
frecvente celule epiteliale, reactie inflamatorie pronuntata, numeroasa flora gram pozitiva (aspect streptococ) candida absent, trichomonas absent. Doresc si eu sa stiu care este parerea dumneavoastra vis - a vis de aceste rezultate. Daca se poate sa-mi faceti si o recomandare de tratament ar fi ideal. Multumesc anticipat.
frecvente celule epiteliale, reactie inflamatorie pronuntata, numeroasa flora gram pozitiva (aspect streptococ) candida absent, trichomonas absent. Doresc si eu sa stiu care este parerea dumneavoastra vis - a vis de aceste rezultate. Daca se poate sa-mi faceti si o recomandare de tratament ar fi ideal. Multumesc anticipat.
3 comentarii
nu-mi raspunde si mie nimeni?nu ma ajutati si pe mine?Va rog din suflet ajutati-ma
Daca nu raspunde nimeni pe acest site de ce il mai tineti.doar asa ca sa scriem noi.noi scriem noi citim si nimeni nu raspunde.dezamagitor.pacat
Problema mea este ca mi-a intarziat menstruatia de 6 zile, s-a mai intamplat, dar de data asta in locul ei a aparut o pata maronie (destul de pautin a curs) pe chilot, cam de 3 zile. A existat un contact neprotejat, dar am facut un test de sarcina in a doua zi de intarziere si a iesit negativ.Semnele premenstruale inca exista, dar tin sa mentionez ca in ultimele 2 luni am depus f, f mult efort (sala-2 ore /zi), oare sa fie asta cauza sau este sarcina?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2secretie vaginala abudenta fara miros.. ce e?
- 2Secretie vaginala abundenta!
- 2Gonoreea se evidentiaza si la examenul de secretie vaginala?
- 2secretii vaginale
- 33Marijuana si examenul secretiei vaginale
- 4Ajutor va rog avem probleme amandoi in zona intima!
- 10Examen secretie vaginala
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 3de vreo saptamana urinez des, am o secretie alba
- 4interpretare examen secretie vaginala
- 36Pot avea contact sexual in timpul tratamentului pentru secretie?
- 9interpretare analize secretie vaginala
- 1Analize secretii vaginale
- 2rezultat secretie vaginala...
- 2secretie alba mancarimi durere
- 1levuri relativ frecvente
- 0Lipsa menstruatiei si secretii vaginale
- 0Analize secretie vaginala in sarcina
- 1Examen Microbiologic Din Secretie Vaginala
- 5Secretie vaginala de 1 an de zile.
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: