Secretie in gat... Ce ar trebui sa fac sa pot afla exact ce am?

26-11-2008
albert99
Nu este medic/terapeut
albert99
Buna ziua, scriu pe acest forum in speranta ca cineva ma poate directiona spre o buna solutionare a problemei pe care o am. Va sunt recunoscator anticipat pentru ajutorul care sper ca mi-l veti oferi.
Am de mai mult timp (cativa ani) o secretie in gat care se manifesta uneri ca o secretie care o pot expectora dar de cele mai multe ori este ca un nod in gat pe care nu il pot elimina si acesta imi induce mereu gestul de incerca sa imi adun secretia intr-un gest ca un horcait deranjant. Am in cercat mai multe variante avand oscilatia ASLO intre 1200 si limite normale dupa tratament injectabil. dar se pare ca tratamentul injectabil care in mod normal imi scade ASLO ajuta la intretinerea infectiei in gat. Exudatele faringiene au iesit mereu bine, analizele de sange la fel de bine si doar la unul din controale mi sa sugerat ca as putea avea candida in gat dar simptomele mele nu sunt chiar specifice acestei boli. Ce ar trebui sa fac sa pot afla exact ce am si sa aleg cea mai buna cale de tratament? Am 33 de ani. Va multumesc.
4 comentarii
0
30-11-2008, ora 18:57
clara_carmen
Nu este medic/terapeut
clara_carmen
poate fi de la glanda tiroida[ acelasi simtome le am si eu ] asociata cu o infectie sau reumatism eu iau tratament pt glanda si fac si injecti de moldamin pt reumatism si vad ca ma simt mai bine
0
09-12-2008, ora 21:03
luca petro
Nu este medic/terapeut
luca petro
SAL.aceeasi problema am si eu.am facut si eu toate analizele si toate bune.am mers la un orl-ist si iaa ce mi.a spus ;sa merg la salina sau sa merg la un fitoterapeut caci secretia aia in gat o sa o am mult si bine.dar chestia e urmatoarea ca eu fac si aerosoli cu aparat performant si cu bioptronul il folosesc pt 10 minute pe zi.la salina nu pot sa merg pt ca sunt alergica la sare.atunci d.na dr a zic ca sa ma mut ca nu imi prieste clima.dar tratament nik na dat ca nu are ce sa mi dea.concluzia e ca degeaba am fost la medic.eu te sfatuiesc sa faci cat mai multe inhalatii cu uleiuri de pin si menta.multa sanatate
0
22-02-2009, ora 22:43
dorra
Nu este medic/terapeut
dorra
O problema cu o secretie in gat am avut si eu, care pana la urma s-a dovedit a se datora stafilococului auriu, dar care nu a aparut la exudat faringian. De aceea v-as sugera ca atunci cand puteti expectora sa faceti un examen al sputei. Succes!
0
05-09-2021, ora 10:03
Gurau Gigica
Nu este medic/terapeut
Gurau Gigica
Bună ziua, am un băiețel de 8 ani după o receala cu muci și tuse a rămas cu secreție în gât, iam dat Prospam Acc și tot nu ii trece...tot îl aud cum face din gât.și noapte îl aud cum înghite într-una...sa aiba reflux?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: