de 2 saptamanii cam asa ma deranjeaza ceva in gat, in partea stanga mai exact
Buna seara, am o problema ciudata. Am 21 de ani si de 2 saptamanii cam asa ma deranjeaza ceva in gat, in partea stanga mai exact. La inceput simteam ceva in partea stanga ca ma inteapa, ceva de genul sub marul lui adam. Acuma parca ma doare in zona marului, nu stiu cum sa explic exact. Parca as avea ceva nod in gat, tin sa mentionez ca nu tusesc, nu am febra, doar imi curge nasul dar asta deja de vreo 2 luni. Am mancat multa inghetata, am baut numai rece si am umblat pe gresie doar descult. Nu stiu ce sa zic...dar nu ma simt racit, bolnav. Am fumat si destui ani, le'am lasat de ceva timp. Am avut o problema asemanatoare acu vreo 3 ani, cam asa numai ca atunci cand inghiteam, parca inghiteam cioburi de sticla asa ma durea, am fost la ORL si a zis doamna de acolo ca nu am nimic, cum e posibil asa ceva? Acum situatia e mai ciudata...parca as avea ceva in gat, nu stiu cum sa va spun exact ce simptome am. Cert este ca ma doare parca mai mult in partea stanga, aaa si inca ceva nu ma doare cand mananc sau asa ceva, doar cand inghit in sec, asa la nivelul marului, ca un nod. Si dimineata cand ma trezesc ma cam doare gatul...mai tare. am luat ceva antibiotice si strepsils, dar nimic :(.
6 comentarii
aaa tin sa mai mentionez ca de cand am venit aici ( in spania ), de vreo 2 luni jumate, imi curge mereu nasul si stranut foarte mult, mai ales dimineata (si in cursul zilei).
e simplu
nu mai mananci acru. frucre citrice
nu mai bei rece si acidulat
numai mergi disculti pe gresie
faci inhalatii si gargara
tab de sput pentru gat
aerius 1 seara 3 saptamani
nu mai mananci acru. frucre citrice
nu mai bei rece si acidulat
numai mergi disculti pe gresie
faci inhalatii si gargara
tab de sput pentru gat
aerius 1 seara 3 saptamani
buna seara. Am si eu o problema de 2 zile mia aparut in zona urechei in partea stanga doua galme.care daca apas pe ele ma dor.A avut o lucrare la masele si acum ma doare lucrare.Se poate sa fie galmele vro infectie de la dantura.Va multumesc
da. mergi la stomatolog
domn' doctor. Se pare ca se cam inrautateste treaba. am facut ce mi'ati spus gargara-inhalatii, fara sucuri si fructe acidulate-citrice, fara mancare acra.
Acum incep sa ragusesc, poate fi din cauza ca tot imi dreg vocea ? S-a uitat mama mea in gat si a spus ca sunt rosu. Habar nu am ce sa mai fac...acuma is programat pe vineri la doctor.
Cand imi dreg vocea, simt parca ceva flegma acolo...nu prea stiu cum sa va explic, ca nu ma pricep.
Si multumesc pentru raspunsurile anterioare.
Acum incep sa ragusesc, poate fi din cauza ca tot imi dreg vocea ? S-a uitat mama mea in gat si a spus ca sunt rosu. Habar nu am ce sa mai fac...acuma is programat pe vineri la doctor.
Cand imi dreg vocea, simt parca ceva flegma acolo...nu prea stiu cum sa va explic, ca nu ma pricep.
Si multumesc pentru raspunsurile anterioare.
mda. am fost azi la medicul de familie...i-am explicat problemele mele, s-a uitat in gat, m-a ascultat la plamanii si a zis ca is ok...posibil ceva iritatie in gat ! Mi-a dat ceva ibuprofen...in fine, ce era sa ii mai zic?:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dureri de stomac
- 4Simt niste noduri in gat undeva mai jos de "marul lui Adam"
- 12Ganglioni mariti
- 4senzatie de nod-baza gatului, durere trahee in inspir
- 21probleme cu gatul!
- 3Rana pe gat
- 6Nod in gat, senzatie de voma
- 10Dureri in gat si de limba
- 31ganglion inflamat
- 3Probleme cu gatul!
- 2Dureri in gat
- 0Ureche infundata, dureri in gat si nas infundat
- 1probleme cu gatul
- 4Presiune in git, nod in git...
- 1Senzatie uneori insuportabila in gat
- 3globul Hystericus (senzatie de nod in gat)
- 1nod in gat si probleme la inghitire
- 1Durere zona Gatului
- 1Dureri de gat
- 9Ajutati-ma - senzatie de nod in gat, simt ca-mi e uscat gâtul
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat durerea in gat gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: