Secretie maronie, dupa ce am incetat sa mai iau Logest

03-07-2008
popescu_mary
Nu este medic/terapeut
popescu_mary
Buna ziua! Am incetat sa mai iau Logest, si acum dupa o saptamana(ultima folie am luat-o pana la capat, si mi-a venit si menstruatia), mi-a aparut o secretie maronie. Este normal? Stiu ca in timp ce iei ac este posibil sa apara(eu insa nu am avut), dar acum dupa ce nu mai iau, este normal?Mentionez ca luam AC din Decembrie.
Multumesc!
4 comentarii
0
06-07-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Atat la inceperea tratamentului cu anticonceptionale, cat si la oprirea lui este posibil sa apara secretii reduse cantitativ, dar care pot fi prelungite. Din fericire, asemenea probleme se rezolva de regula fara nici un tratament.
0
21-07-2008, ora 00:00
anca.nafornita
Nu este medic/terapeut
anca.nafornita
buna ziua,
Am si eu o problema, am luat anticonceptionale din iulie2002 pana in octombrei 2007 si de cand am intrerupt luarea lor am avut un ciclu menstrual haotic de la 35 de zile pana la 55 de zile lungimea lui. Oare sunt pastilele de vina?
Si mai am o problema luna asta mi-as venit pe 20 iulie si are o culoare secretia maronie foarte redusa cantitativ. Ce ma sfatuiti sa fac?
Mentionez ca vreau sa fac un copil.
Va multumesc anticipat.
0
21-07-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Legatura cauza-efect intre tratamentul cu anticonceptionale si actualele tulburari de ciclu nu este de loc evidenta. Un consult homeopatic ar fi foarte indicat pentru reglarea ciclului in conditiile in care va doriti un copil
0
11-07-2022, ora 12:14
Ionela1309
Nu este medic/terapeut
Ionela1309
Buna ziua, luna trecuta pe 10, am incetat sa iau anticonceptionale (micriginon) si nu mi-a venit menstruatia, doar o scurgere maronie timp de trei zile.
Tin sa mentionez ca nu am avut ciclul regulat, decat pe timpul in care luam anticonceptionale, am facut un test de sarcina pe 27, a iesit negativ, dar imi este putin frica pentru ca inca nu mi-a venit menstruatia si suntem in 11
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •