Secretie si urina urat mirositoare, dureri ale ovarelor

Secretia vaginala albicioasa, cu miros neplacut o am de aprox 5 ani. Cateodata era insotita si de usturimi la urinare, dar treceau de la sine. In momentul de fata nu le am, am doar secretia albicioasa care imi da batai de cap in fiecare zi, din cauza disconfortului ce il produce si al mirosului urat ce il emana.
Sunt casatorita de 10 luni si dupa aprox 3 luni de la nunta am inceput sa am dureri ale ovarelor in timpul actului sexual. La inceput ma durea ovarul drept, acum parca s-a mutat pe ovarul stang durerea. Tin sa amintesc si faptul ca o durere mai usoara a ovarelor o simt si in timpul zilei, cand fac un efort, cand imi incord zona abdominala, cateodata chiar si cand merg.
De aprox 3 luni imi miroase urina urat, cateodata insuportabil de urat. In dimineata aceasta a mirosit atat de rau si de puternic, incat m-am speriat tare si am inceput sa caut pe net indicatii si tratamente.
Ajutati ma, va rog. Nu stiu despre ce afectiuni este vb si, evident, nici ce tratament sa fac.
Va multumesc!
Sunt casatorita de 10 luni si dupa aprox 3 luni de la nunta am inceput sa am dureri ale ovarelor in timpul actului sexual. La inceput ma durea ovarul drept, acum parca s-a mutat pe ovarul stang durerea. Tin sa amintesc si faptul ca o durere mai usoara a ovarelor o simt si in timpul zilei, cand fac un efort, cand imi incord zona abdominala, cateodata chiar si cand merg.
De aprox 3 luni imi miroase urina urat, cateodata insuportabil de urat. In dimineata aceasta a mirosit atat de rau si de puternic, incat m-am speriat tare si am inceput sa caut pe net indicatii si tratamente.
Ajutati ma, va rog. Nu stiu despre ce afectiuni este vb si, evident, nici ce tratament sa fac.
Va multumesc!
2 comentarii

Buna ziua,
Este necesar un consult ginecologic, un examen de secretie vaginala si un examen de urina pentru a putea pune un diagnostic. In urma analizelor se pot vedea anumite rezultate.
O zi placuta!
Este necesar un consult ginecologic, un examen de secretie vaginala si un examen de urina pentru a putea pune un diagnostic. In urma analizelor se pot vedea anumite rezultate.
O zi placuta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3expicatii analize secretie vaginala
- 3am simtit o usoara durere in zona ovarelor...
- 3ma doare de 2 zile abdomenul in partea dreapta.. o fi dureri de ovare?
- 2Secretii vaginale, posibila vaginita
- 8O mica intrebare... secretie abundenta de 1-2 ani
- 2Secretie vaginala sau hemoragie?
- 4durere dupa actul sexual si usturimi la urimare
- 5menstruatie intarziata, sex in penultima (si ultima) zi de ciclu
- 15Ginecologie: sangerari, ovare polichistice, dureri de ovare
- 2Secretiile vaginale din sarcina
- 4secretie maronie
- 2dureri pelvine nocturne
- 0Secretie vaginala
- 1Interpretare secretie vaginala, gravida 38+
- 1Secreție Vaginala
- 2Ajutor! durere ovare, spate
- 2Dureri ovare
- 1Probleme dureroase.
- 1Durere ovar drept
Mai multe informații despre: durerea de ovare Secretiile vaginale Mirosul anormal al urinei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: