Secretie Vaginala

02-03-2018
Host
Nu este medic/terapeut
Host
Buna! Am si eu o problema... De cam mult timp am secretii vaginale... In cantitate foarte mare (dupa parerea mea) au si miros si culoare cred ca alba-galbuie...
Secretiile sunt permanente, nici o zi fara de ele, daca nu imbrac un absorbant de zi ma fac total uda
Sunt in panica...ce e asta ??? Cu ce as putea scapa de ea ???
Mentionez ca ma spal des si nu are de unde fi de la necuratenie...si ma epilez ( nu las padure) ce sa fie?
Va rog, un ajutor..
6 comentarii
0
02-03-2018, ora 18:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa mergeti la ginecolog sa faceti test secretie si sa va dea tratament. Aveti o infectie.
0
03-03-2018, ora 08:24
Host
Nu este medic/terapeut
Host
Am citit despre infectiile vaginale si eu nu am usturimi, mâncărimi, rani sau ceva de genu... Nimic... Doar secreție anormala...
0
03-03-2018, ora 09:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Secretia sanatoasa e in cantitati mici si e transparenta, ca albusul de ou.
Mergeti totusi sa va vada un ginecolog.
0
04-03-2018, ora 13:06
sunshineM
Nu este medic/terapeut
sunshineM
Pentru a avea o infectie genitala nu trebuie neaparat sa ai toate semnalmentele, este suficient sa ai secretia abundenta si mirosul. Cel mai recomandat este sa te duci la medicul ginecolog unde te va pune sa faci analize de secretie vaginala si de col, cu antibiograma pentru a vedea la ce antibiotic e rezistenta bacteria si microbiologie pentru a vedea exact tipul de virus ( de exemplu candida albicans). Sau poti lua tu un tratament de la farmacie pe baza de ovule si eventual fluconazol de inghitit care este pentru infectii din corp si genitale. Daca te duci la farmacie sigur iti da ceva, daca functioneaza perfect, daca nu medic ginecolog neaparat.
0
04-03-2018, ora 13:09
sunshineM
Nu este medic/terapeut
sunshineM
De asemenea, nu este indicat sa te speli prea des jos. In exterior este ok, dar daca te speli in interior poti face mai mult rau decat bine fiindca risti sa dezechilibrezi flora vaginala. Spalaturile interne sunt recomandate doar in cazul infectiilor sau a cazurilor speciale. Oricum vaginul are propriul sistem de curatare. Epilatul nu are mare relevanta, ba chiar unii medici sunt de parere ca fiind zona epilata pot patrunde mai usor bacterii.
0
05-03-2018, ora 12:54
Host
Nu este medic/terapeut
Host
Am fost la medic citeva luni in urma.. la o verificare generala si mi'a spus ca am " erectie"( sau ceva de genu ) im exces... Nimic de infecție... Insa acum cum am mai adăugat... Devine din ce in ce mai multa...si nu știu ce sa fac... Vreau sa scap cumva mai repede si fara ca sa merg iarasi la ginecolog...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.