Secretie vaginala modificata

De cateva zile am o scurgere ciudata.La inceput branzoasa si aveam si mancarimi, dar au trecut pt ca m-am dat cu unguent cannesten, crezand ca am candida.Acum secretia nu mai e branzoasa, desi nu mi-am bagat ovule, a devenit un galbui inchis si are un miros urat, dar nu e din ambundenta, cantitativ e normala.Ce poate fi?Astept raspuns...
2 comentarii

Ar putea fi vorba de o trichomoniază. Dar nici alte variante nu sunt excluse. Cel mai bine este să mergeţi la doctorul dv, care probabil că vă va face un examen de secreţie.

Multumesc pt raspuns, dar ma indoiesc ca am asa ceva.
Simptome si semne:
"La femeie, boala se manifesta printr-o vulvovaginita acuta (inflamatie a vulvei si a vaginului): pierderi (leucoree) abundente, galben-verzui, urat mirositoare, care declanseaza o roseata si mancarimi vii, la acestea se asociaza, adesea o atingere urinara: jena la urinat (disurie), arsuri in timpul mictiunii, mictiuni prea frecvente (polakiurie). Uneori simptomele sunt mai discrete: arsuri si mancarimi usoare, dureri in timpul raporturilor sexuale."
Am si specificat ca nu sunt abundente, nu sunt verzui, nu urinez des si nici nu ma ustura.
Simptome si semne:
"La femeie, boala se manifesta printr-o vulvovaginita acuta (inflamatie a vulvei si a vaginului): pierderi (leucoree) abundente, galben-verzui, urat mirositoare, care declanseaza o roseata si mancarimi vii, la acestea se asociaza, adesea o atingere urinara: jena la urinat (disurie), arsuri in timpul mictiunii, mictiuni prea frecvente (polakiurie). Uneori simptomele sunt mai discrete: arsuri si mancarimi usoare, dureri in timpul raporturilor sexuale."
Am si specificat ca nu sunt abundente, nu sunt verzui, nu urinez des si nici nu ma ustura.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7secretii abundente dupa sex
- 3Secretie mirositoare, zona intima
- 4secretie vaginala de culoare galbena
- 4rana pe col, papanicolau, secretie vaginala
- 7Interpretare analize> secretie vaginala
- 3examen secretie vaginala
- 1Rezultate secretie vaginala
- 6E posibil sa fiu insarcinata sau e vorba de vreo infectie vaginala?
- 0Secretii vaginale
- 1Secretii vaginale
- 2Interpretare analize secretie vaginala
- 2secretie alba mancarimi durere
- 1secretii vaginale cu sange
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 1Interpretare analize secretie vaginala
- 1Scurgere vaginala
- 3Secretie vaginala fetita 11 ani
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: