Secreții maronii

Buna ziua,
Am început sa am de ieri dimineața(23 Martie) pana in momentul de fata secreții maronii cu aspect gelatinos. Precizez ca ultima menstruație a venit pe data de 26 Februarie și pe data de 15 Martie am avut contact sexual neprotejat. Poate fi vorba despre o posibila sarcina, iar secrețiile provocate de implantarea ovulului ? Precizez ca înainte nu am mai avut secreții maronii înainte de menstruație ci numai in ultimele zile, niciodată înainte. La ultimul eco abdominal am fost diagnosticata cu ovare polichistice, dar nu am urmat niciun tratament medicamentos.
Am început sa am de ieri dimineața(23 Martie) pana in momentul de fata secreții maronii cu aspect gelatinos. Precizez ca ultima menstruație a venit pe data de 26 Februarie și pe data de 15 Martie am avut contact sexual neprotejat. Poate fi vorba despre o posibila sarcina, iar secrețiile provocate de implantarea ovulului ? Precizez ca înainte nu am mai avut secreții maronii înainte de menstruație ci numai in ultimele zile, niciodată înainte. La ultimul eco abdominal am fost diagnosticata cu ovare polichistice, dar nu am urmat niciun tratament medicamentos.
1 comentarii

Buna ziua,
in cazul unui contact sexual neprotejat exista posibilitatea unei sarcini. Daca nu va doriti o sarcina in acest moment va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va indrume la o metoda contraceptie potrivita pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in cazul unui contact sexual neprotejat exista posibilitatea unei sarcini. Daca nu va doriti o sarcina in acest moment va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va indrume la o metoda contraceptie potrivita pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Sunt derutata: de ce am scurgeri vaginale maro?
- 17scurgeri maronii in saptamana 5 de sarcina
- 6Rezultat computer tomograf
- 8Scurgeri maronii, secretie mai abundenta si miros ciudat = hpv?
- 3din ce cauza poate fi astfel de menstruatie?
- 4scurgere roz maronie cu o sapt inainte de ciclu, ciclul nu mi-a mai venit...
- 5Am o secretie maronie
- 3scurgeri maronii inainte de menstruatie
- 1ovare polichiste
- 0Scurgeri maronii
- 3sangerari scurgeri maronii
- 0Ovare polichistice si hemangiom rinichi
- 0Scurgeri maronii și absență menstruație
- 0Chisturi ovariene
- 0tumora ovariana ovar stang
- 1Scurgeri maronii si dureri abdominale
- 1A ramas insarcinata??? Ajutorrrrr!!!!!
- 0Sindrom ovar polichistic?
- 1Buna seara, am si eu o problema - scurgeri maronii in jur de 4 zile si apoi sangerarea propriu-zisa
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii ovarele polichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: