secretii nazale eliminate pe gura

05-12-2009
pierseciasa
Nu este medic/terapeut
pierseciasa
problema mea a inceput de la 14 ani (acum am 26) prin faptul ca elimin tot timpul pe gura secretii ce le trag din nas.aceste secretii sunt de obicei vascoase si maro mai ales dimineata si peste ziua devin transparente sau galbui.precizez ca nu fumez.problema ma chinuie f tare prin faptul ca e jenant, tot timpul trbuind sa fac zgomote oribile pentru a trage aceste flegme din nas pe gura.daca nu imi simt nasul incarcat in interior in spre gat si nu e o senzatie de confort pana nu le elimin.uneori trebuie sa trag de mai multe ori pana se elimina, mai ales dimineata cand e mai concentrata si vascoasa.sunt si perioade ale anului cand se diminueaza sau creste dar este tot timpul acolo.mai cunosc si alti prieteni care au aceasi problema cu trasul flegmelor din nas si nimeni nu a gasit vreo solutie sau cauza. are cineva vreo idee ce ar putea fii.pana la urma cred ca aceasta problema ma va insotii tot restul vietii, asa ca daca avetii si altii aceasi problema si ati gasit solutie v as fii recunoscator. mersi
1 comentarii
0
06-12-2009, ora 06:33
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu ai putea sa le elimini pe nas? Un examen ORL a precizat cauza acestor secretii? Spray-uri nazale ai folosit? Cumpara un aparat pentru inhalatii daca ai aceasta problema de mult timp si nu reusesti sa scapi de ea. Poti zilnic face acasa inhalatii cu esente naturiste si/sau preparate medicamentoase gen Dexametazona si ser fiziologic in perioadele de acutizare.Ai sa vezi ca situatia se va ameliora.
Adaugă un comentariu / răspuns