Semne pe capul penisului
Buna ziua!
Pe la inceputului lui Februarie am fost la o prostituata si mi s-a rupt prezervativul.Zilele urmatoare am facut un teste rapid de boli cu transmitere sexuala la o clinica privata si conform testului nu am nicio boala. Din pacate clinica respectiva nu are in momentul de fata un medic cu care sa ma vad si care sa imi raspunda la intrebari asa ca am ramas cam panicat.
Pe capul penisului imi apar un fel de cicatrici. Unele arata ca o imbatranire a pielii sau ca niste riduri, altele arata ca si cum ar manca ceva din pielea penisului, in alte locuri arata fix asa cum arata pielea cand inca nu s-a refacut complet dupa o zgarietura..Mentionez ca nu ma jeneaza absolut nimic.
Ce ar putea sa fie ? Sa imi refac analizele in alta parte ?Sa merg mai bine la un urolog ?
Pe la inceputului lui Februarie am fost la o prostituata si mi s-a rupt prezervativul.Zilele urmatoare am facut un teste rapid de boli cu transmitere sexuala la o clinica privata si conform testului nu am nicio boala. Din pacate clinica respectiva nu are in momentul de fata un medic cu care sa ma vad si care sa imi raspunda la intrebari asa ca am ramas cam panicat.
Pe capul penisului imi apar un fel de cicatrici. Unele arata ca o imbatranire a pielii sau ca niste riduri, altele arata ca si cum ar manca ceva din pielea penisului, in alte locuri arata fix asa cum arata pielea cand inca nu s-a refacut complet dupa o zgarietura..Mentionez ca nu ma jeneaza absolut nimic.
Ce ar putea sa fie ? Sa imi refac analizele in alta parte ?Sa merg mai bine la un urolog ?
1 comentarii
Salut, si eu am ceva asemanator, o zona rosie neteda ca si cand ar manca ceva din piele sau dupa o zgarietura insa fara crapaturi.Ai aflat ce poate fi intre timp?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme cu penisul! vreau un sfat sau un ajutor!
- 2crapaturi pe pielea penisului
- 5a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi
- 2umflatura - basicuta pe penis
- 7Craparea pielii penisului, mici taieturi ale penisului
- 3taieturi pe penis si exfolierea pielii
- 2leziuni si senzatie de arsura pe scrot si penis
- 2roseata varful penisului ajutor !
- 3taietura pe penis
- 1Probleme de sanatate
- 0Mici leziuni pe partea de sus a pielii penisului
- 0Semn ciudat pe penis
- 1Penis cu infectie
- 1Bubă culoarea pielii pe penis
- 0Am o problema legata de penis
- 0Problema piele penis
- 1Buna ziua, de cateva saptamani mi a aparut ceva putin mai jos de capul penisului
- 0Mica fisura glandul penisului
Mai multe informații despre: leziuni pe penis