Senzatia de umflatura sub limba
Buna ziua!de vreo 5 zile mi-a aparut o problema la limba!tin sa mentionez ca aceasta mi-a aparut dupa ce am inceput un tratament pentru anxietate cu cipralex si spitomin!am incontinuu senzatia ca am ceva sub limba, ca ar fi umflat si ma deranjeaza si la vorbit!si cand ating dintii de jos cu varful limbii ii simt durerosi, sensibili!a inceput sa mi se stranga si multa saliva in gura!pe varful limbii mi-au aparut niste bubite rosii si limba e alba, incarcata!cel mai tare ma deranjeaza senzatia ca nu pot vorbi cum trebuie!am intrerupt de 2 zile tratamentul pentru anxietate din cauza ca nu ma simteam bine!m-am uitat sub limba si nu am nimic!ce ar putea fi?multumesc
1 comentarii
1. poate sa.si faca consult numai personele care au studii medicale..si sunt foarte stabili psihic...
altfel se ajunge la intrebari inutile...ce denota o frica de boala si se trateaza la Psiholog
NU la psihiatru si nu cu medicamente care te turmenteaza si mai tare
se merge la psiholog si inveti sa gandesti corect
2 toate probleme din cavitatea bucala si faringe sunt din cauza problemelor digestive...
sau de la medicamente sau de la alimentatie incorecta
altfel se ajunge la intrebari inutile...ce denota o frica de boala si se trateaza la Psiholog
NU la psihiatru si nu cu medicamente care te turmenteaza si mai tare
se merge la psiholog si inveti sa gandesti corect
2 toate probleme din cavitatea bucala si faringe sunt din cauza problemelor digestive...
sau de la medicamente sau de la alimentatie incorecta
Alte subiecte recente din această secțiune: