Senzatie de disconfort langa scrot, simt un fel de umflatura/amortire dar nu exista
Am 19 ani.Recent in timpul masturbarii am inceput sa am o senzatie de disconfort in dreapta scrotului, in timpul erectiei senzatia este accentuata dar aceasta nu dispare cand nu mai am erectie.Simt ca un fel de umflatura care nu este defapt acolo. De asemenea in timpul masturbarii a inceput sa imi urce foarte mult testiculul drept pana iese din scrot si trebuie sa il imping inapoi. A inceput sa mi se intample de fiecare data cand mie nu mi s-a intamplat niciodata asta. Cu cateva zile inainte sa imi apara aceste simptome am facut o intindere la zona genitala. M-am temut sa nu fie o torsiune testiculara dar am inteles ca aceasta vine cu senzatii de durere, ceea ce nu este si cazul meu. Nu am intretinut relatii sexuale. Este afectata toata zona care inconjoara scrotul la dreapta si sub baza acestuia in dreapta. Nu cred ca face parte din scrot acea zona. Nu are aceeasi structura. Ma tem sa nu fie defapt ceva mai grav si sa aiba simptom asa subtil.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2testicole de marimi diferite
- 148Pete rosii in zona testiculelor
- 3testiculul drept mi s-a unflat
- 56Probleme testiculare!
- 9cosuri pe penis si pe testicule
- 6ranirea in zona testiculelor
- 0Durere surda testicule
- 1hipoplazie testiculara
- 3Problema testicul
- 0Mancarime pe baza testiculelor
- 1Penis si testicule subdezvoltate ! Sunt disperat !
- 1Un testicul mai mare
- 0Caldura in testicule
- 0traumatism scrotal
- 0mi-a aparut o vena pe testiculul stang
- 2Problema testicul stang
- 0Chist de cordon spermatic si durere picior
- 5Este normal când stau in picioare sau pe scaun sa mi se umfle o vena pe testicul?
Mai multe informații despre: Testiculele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: