senzatie de urinare
Buna ziua. Am 21 ani si de curand am observat o durere persisitenta in zona genitala insotita de o senzatie de urinare, iar atunci cand merg la baie nu se intampla nimic sau urinez foarte putin. Imi poate spune cineva ce poate fi?
2 comentarii
Posibil o infectie urinara.mergi la medicul de familie si te va indruma.
Buna. Am 42 de ani, de 2 ani de zile ma chinui, in urma unei cistite, (dg.de UPU, urinam doar chegulete de sange). In 2014 am fost operata de hemoroizi, metoda clasica, unde nu stiu ce s- a intamplat ca era sa mor...( Am avut reinterventii, hemoragie masiva...) apoi, la un an de zile a aparut problema aceasta. Am consultat diversi urologi, ginecologi, uroculturi lunar, doar cu leucocite, cu < 100 ufc. Cistoscopia releva col vezical sclerozat, am facut si dilatare de uretra, presupunand ca am stenoza dupa sondari. Alti urologi spun ca e vezica hiperactiva, in prezent urmez tratam cronic cu Fokusin, si urinal akut in crize, , viata mea e un calvar, sex nu mai pot face deloc, deoarece, la o ora dupa, tenesmele vezicale si urinarile frecvente ma omoara. Antibiotice nu tolerez, si nu ajuta. Va rog.AJUTOR!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3simt nevoia sa urinez des
- 3Prostata si bolile transmise sexual?
- 3pot fi infertila?
- 3Pierderi urinare mici imediat dupa urinare
- 3dupa un pahar de apa sau orice lichid baut odata tb sa merg la toaleta
- 3tratament corect !?
- 3probleme cu urinatul
- 3infectie urinara
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 1Balonare, infectie urinara
- 5Antibioticele si menstruatia
- 1Secretie dupa ejaculare si urinare frecventa
- 0Urinari frecvente - din 20 in 20 de minute
- 3Secreţii vaginale
- 2Prurit vaginal
- 4Se poate schimba situatia?
- 3Infectie urinara care nu trece
- 2Ejaculare slaba dupa infectie urinara
- 1Blocaj tract urinar sau altceva?
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa infectia urinara caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: