Senzatii ciudate inainte de a dormi

Buna ziua.
Am si eu o problema. Cand pun capul pe perna... nu adorm, constient fiind simt senzatii ciudate, senzatie ca se afunda totul deodata, sau ca se opreste totul, ca mor, ca ma ciocnesc deodata de ceva, cad in abis (cam asa as descrie eu senzatia) desi nu dorm, ci doar inchid ochii. Ma sperie foarte tare aceste senzatii. Din cauza lor nici nu mai pot sa dorm. Dorm foarte putin noaptea, 3-4 ore din cauza fricii ca mi se va intampla ceva rau.
Stiti de la ce ar putea fi?
MULTUMESC
Am si eu o problema. Cand pun capul pe perna... nu adorm, constient fiind simt senzatii ciudate, senzatie ca se afunda totul deodata, sau ca se opreste totul, ca mor, ca ma ciocnesc deodata de ceva, cad in abis (cam asa as descrie eu senzatia) desi nu dorm, ci doar inchid ochii. Ma sperie foarte tare aceste senzatii. Din cauza lor nici nu mai pot sa dorm. Dorm foarte putin noaptea, 3-4 ore din cauza fricii ca mi se va intampla ceva rau.
Stiti de la ce ar putea fi?
MULTUMESC
3 comentarii

incearca sa dormi cat mai mult, chiar si ziua si evita surmenarea, creierul are nevoie de odihna

Buna dimineata!
Va recomand sa consultati un medic neurolog, pentru ca dupa parerea mea (nu sunt medic), suferiti de tulburari psihosomatice si psihovegetative, care va creeaza o stare de anxietate.
Indiferent de diagnostic, medicul va poate da un tratament adecvat cu ajutorul caruia va veti trata aceste simptome, important este sa mergeti si sa respectati posologia.
Numai Bine!
P.S. Pana mergeti la medic, puteti sa beti seara inainte de culcare un ceai de sunatoare, aceasta fiind recunoscuta la nivel mondial pentru efectele sale anxiolitice, "destresante" si antidepresive.
Va recomand sa consultati un medic neurolog, pentru ca dupa parerea mea (nu sunt medic), suferiti de tulburari psihosomatice si psihovegetative, care va creeaza o stare de anxietate.
Indiferent de diagnostic, medicul va poate da un tratament adecvat cu ajutorul caruia va veti trata aceste simptome, important este sa mergeti si sa respectati posologia.
Numai Bine!
P.S. Pana mergeti la medic, puteti sa beti seara inainte de culcare un ceai de sunatoare, aceasta fiind recunoscuta la nivel mondial pentru efectele sale anxiolitice, "destresante" si antidepresive.

Am uitat sa precizez ca puteti merge si la un psihiatru, decizia apartinandu-va!
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4imi este somn in continuu...
- 11nu am mai dormit de o sapt. o sa mor. dati-mi un sfat. Unde sa ma duc?
- 6Ma refugiez tot mai mult in somn
- 17ce simptome da risolept... solutie?
- 9Va rog sa ma ajutati cu un diagnostic !!!
- 3incercand sa dorm fac extrasistole, atacuri de panica, crize de spasmofilie
- 4Stare de cap greu permanenta si oboseala, somn nelinistit
- 22Somnul îndelungat dăunează sănătăţii
- 10Nu pot dormi noaptea
- 9cum as putea sa scap de insomnie?
- 10Stare generala proasta inexplicabila
- 0disconfort in piept, somn cu intreruperi
- 4se sufoca noaptea in somn mai exact 3, 4 luni...
- 3somn nelinistit
- 2Tresariri cand incerc sa adorm
- 5Probleme cu somnul.
- 3Somnambulism
- 1Cum pot sa mă tratez - tulburări ale somnului, sete foarte tare
- 1Insomnie gravă...
- 1Tulburari de odihna- stare de oboseala permanenta
Mai multe informații despre: Somn Tulburarile somnului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipersomnia - somnolenta excesiva
- Insomnia primara
- Narcolepsia