Sept perforat

31-01-2017
McKay
Nu este medic/terapeut
McKay
Buna ziua. As dori sa stiu cum se poate remedia aceasta problema si care ar fi pretul pentru asa ceva.

Multumesc!
7 comentarii
0
31-01-2017, ora 09:26
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
este o interventie dificila care se face doar la medicii plasticieni..cu sanse mica de reusita
pretul difera de clinica si oras
trebuie intial sa gasiti medicul care Vrea sa faca asa ceva..fiindca nu multi doresc sa se complice cu interventii care nu au sansa de reusita
0
31-01-2017, ora 10:02
McKay
Nu este medic/terapeut
McKay
Deci o gaura relativ micuta in peretele despartitor dintre nari e o operatie dificila? Am tot citit pe alte forumuri si nu se credea chiar asa dificila. Gaura ar fi echivalentul unui pierce in nas, nu se poate inchide definitiv?
0
31-01-2017, ora 11:46
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
asta decide doar medicul Care vede nasul si vede acea perforatie...
0
04-04-2018, ora 12:10
IuliaUng
Nu este medic/terapeut
IuliaUng
Buna ziua, dle doctor! Am si eu o intrebare..am 23 de ani ai am o deviatie de sept descoperita de la 17 ani. La 19 ani m-am operat pt asta si nu mi-a trecut..adica imi sangera mult nasul de fiecare data cand suflam, respiram foarte greu si aveam cruste. Apoi la 20 de ani mi s-a facut o rinoplastie si tot nu mi-a trecut, aveam aceleasi simptome. Iar la 21 de ani mi-a descoperit ca am o perforatie nazala adanca si mi-a facut o alta rinoplastie prin care mi-a luat o grefa de piele sau cartilaj de la ureche si mi-a pus-o peste gaura. Iar dupa operatia asta..aceleasi simptome..sangerari abundente de fiecare data cand suflu nasul, cruste, mi se infunda nasul foarte repede..adica il suflu dimineata si ma curat de cruste si la cateva ore mi se infunda iar si nu pot sa respir..si iar trebuie sa suflu... acelasi chin. Oare ar trebui sa ma operez din nou sau credeti ca se mai schimba ceva?
0
04-04-2018, ora 20:45
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
de unde esti\\/?
ai probleme digestive ? cate kg ai?
ce tratament local ai facut?? rinopanteina, vit A s.a ???
0
04-04-2018, ora 21:06
IuliaUng
Nu este medic/terapeut
IuliaUng
Am facut tratament local cu Vitamina A uleioasa si cu bepanthen dupa fiecare operatie cam 1 luna-doua, dar tot degeaba..nu se schimba nimic. Si nu am probleme digestive, nici cu kg.
0
29-09-2018, ora 20:57
Alex1975
Nu este medic/terapeut
Alex1975
Bună seara, dl doctor. Am avut 2 operații de deviatie de sept. La prima operatie medicul mi-a perforat septul, astfel am o gaura in nara stângă de aprox 4 mm. Nu am dureri sau alte simptome dureroase, însă permanent am secretie in nara care se întărește, iar peste noapte respir mai greu. In urma cu cateva luni imi apare in ambele nari in partea din interior la vârful nasului secretie care miroase diferit si am si niste bubite parca, iar când incerc sa rup acea crusta formată doare foarte tare. Ce imi recomandați sa scap de aceste simptome neplăcute? Multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: