Sertline? efecte secundare cutanate
Bunaseara va scriu acest mesaj in speranta unui raspuns cat mai rapid.MAma mea a fost diagnosticata cu depresie majora si i-a foat prescris tratament cu sertline si frontil.la exact 2 saptamani de la tratament corpul ei s-a umplut de niste petesii rosii non pruriginoase ce nu raspund la nici o medicatie antialergica ba chiar se raspandesc.pe absolut tot corpul problema ei este ca e foarte pesimista si nu accepta nimic decat dupa foarte multe insistente..starile ei au inceput sa se imbunatateasca cu exceptia faptului ca acest eritem persista si o inspaimanta.am inlaturat absolut toti posibilii alergeni posibili singura chestie care ne ramane ar fi sertline de 50.as dori un sfat o indrumare si daca este posibil experiente asemanatoare. O seara placuta
3 comentarii
Cititi cu atentie efectele secundare de pe prospectele medicamentelor pe care le ia. Daca e vreunul care da asa ceva, trebuie sa mearga urgent la psihiatru sa i-l schimbe.
Pe prospect e notata traba asta prb e ca a aparut la 2 sapt o alergie stiu ca poate aparea in momentul in care incepi utilizarea produsului bu la 2 sapt
Nu intotdeauna alergiile la medicamente apar imediat. Eu am luat neoxazol si alergia a aparut dupa trei saptamani de administrare.am folosit tavegil. Am folosit iarasi neoxazol si reactia alergica a aparut dupa a doua pastila. Mergeti la dr sa va recomande alt medicament.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10singuratatea si depresia
- 5Durere temporo-mandibulara, ma doare destul de tare cand deschid gura
- 3Prozac
- 5Atac de anxietate si depresie
- 4spuneti-mi cum trebuie sa procedez sa trec peste starea de tristete si de neincredere?
- 26credeti ca se poate scapa de tulburare depresiv anxioasa ?
- 6Mama sufera de depresie de 4 ani
- 7Depresie severa majora - alergie la medicamente
- 1depresie post operatorie?
- 8dupa 8 ani de casnicie cu un copil ma paraseste fara motiv
- 3Tratament cu Fevarin - episod depresiv major
- 5Azi deprimat, miine OK ?
- 6Depresie - anxietate
- 6Aripiprazol, trifluoperazin si vortioxetina
- 4Prozac, pilula fericirii?De ce nu si la mine?
- 9Anxietate și atacuri de panică
- 5Medicamente antidepresive primite in Uk
- 1Zoloft solutie cu paracetamol?
- 9Interactioneaza antialergicul aerius cu antipsihoticul risperidona?
- 0Schema de tratament anafranil
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: