Sertralina-pentru anxietate
Știe cineva cât timp durează ca Sertralina sa combată anxietatea in totalitate? Iau de doua săptămâni și s-a ameliorat minimal. Mulțumesc
2 comentarii
Bună seara.
Sertralina este un antidepresiv care își face efectul în 2-4 săptămâni. La unii pacienți efectul poate fi întârziat. Dacă după o luna de tratament nu observați ameliorări, mergeți la medicul curant. Poate fi nevoie de schimbarea schemei de tratament.
Sertralina este un antidepresiv care își face efectul în 2-4 săptămâni. La unii pacienți efectul poate fi întârziat. Dacă după o luna de tratament nu observați ameliorări, mergeți la medicul curant. Poate fi nevoie de schimbarea schemei de tratament.
Va mulțumesc pentru răspuns doamna doctor. As mai avea o întrebare. Eu am făcut o psihoza anul trecut și am luat un an Midora, iar din mai am schimbat pe Abilify și cam de atunci a început anxietatea. Oare e de la Abilify? De asta iau Sertralina și tot nu scap de anxietate când ies din casă.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 113despre depakine - informatii
- 3coşmaruri profunde de la tratament
- 4Antinevralgic p cu coaxil/bromazepam
- 13O intrebare, va rog raspundeti
- 10Anxietate, atacuri de panica, depresie
- 2Paliperidona risperidona?
- 3Am voie cafea, ceai negru sau verde cu tratament psihiatric?
- 8Zoloft combinat cu gref sau pomelo
- 1Cipralex inlocuit cu Seroxat
- 3Abilify efecte secundare
- 10Ma poate ajuta cineva? nu mi se mai scoala penisul ca inainte si nici ejacularea nu mai e ca inainte
- 1Preparat alimentar.Pot/am voie sa-l iau?
- 5Tratamentul si probleme dentare
- 2Anxietate generalizata
- 2Care e cel mai bun antidepresiv pentru TOC?
- 1Anxietate
- 17Anxietate adolescenți
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: