Sertralina-pentru anxietate
Știe cineva cât timp durează ca Sertralina sa combată anxietatea in totalitate? Iau de doua săptămâni și s-a ameliorat minimal. Mulțumesc
2 comentarii
Bună seara.
Sertralina este un antidepresiv care își face efectul în 2-4 săptămâni. La unii pacienți efectul poate fi întârziat. Dacă după o luna de tratament nu observați ameliorări, mergeți la medicul curant. Poate fi nevoie de schimbarea schemei de tratament.
Sertralina este un antidepresiv care își face efectul în 2-4 săptămâni. La unii pacienți efectul poate fi întârziat. Dacă după o luna de tratament nu observați ameliorări, mergeți la medicul curant. Poate fi nevoie de schimbarea schemei de tratament.
Va mulțumesc pentru răspuns doamna doctor. As mai avea o întrebare. Eu am făcut o psihoza anul trecut și am luat un an Midora, iar din mai am schimbat pe Abilify și cam de atunci a început anxietatea. Oare e de la Abilify? De asta iau Sertralina și tot nu scap de anxietate când ies din casă.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 131TONOTIL-N
- 3coşmaruri profunde de la tratament
- 8Trazodona + atarax atacuri de panica progress
- 1Schimbare tratament anxietate ?
- 3Ajuta la ceva medicamentele pentru TOC?
- 5Depakine Chrono 300mg
- 2Paliperidona risperidona?
- 2abuz romparkin
- 5Tratament cu Zoloft
- 3Piportil L4
- 9Vedere putin incetosata de la tratament cu Rispolept si Abilify?
- 1Marire doza cymbalta
- 0Olanzapina
- 2Depakine durere dreapta abdomen
- 5Vreau pareri despre Venlafaxinum, Alprazolamum si Gabapentinum.
- 10Schizofrenie
- 4Medicamente pentru a crește randamentul la învățat și pentru a crește energia?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: