sex neprotejat, menstruatie a doua zi... e vreun risc de sarcina?

buna, am si eu o intrebare..am avut contact sexual neprotejat, nu a ejaculat in mine, a doua zi mi-a venit ciclu, exista vreun risc de sarcina..??
6 comentarii

Nu. O sarcină în urma acestui contact sexual este exclusă.

multumesc mult, dar totusi imi fac griji...faptul ca mia venit ciclu a 2-a inseamna ca nu pot sa fi ramas insarcinata?????

Exact. Ovulatia are loc cu 14 zile inainte de ciclu, iar ovulul rezista nefecundat maximum o zi. Deci, dupa 13 zile de la ovulatie, nu e posibila fecundaţia.

buna am si eu o mare dilema, desi folosesc yasmin de aproape 4 ani, in urma cu 2 luni am avut un contact sexual si desi mi a venit menstruatia, starea mea generala s a inrautatit, am avut ameteli, m am ingrasat ma dor sanii, e posibil sa fie o sarcina?????

buna ziua.am si eu o intrebare.am facut sex protejat cu prietenul meu d 2 ori intr-un interval scurt de timp(max1/2 ora).prima data si-a pus prezervativul bine, dar a doua oara si l-a pus gresit si apoi l-a schimbat pe acelasi inainte de contactul sexual si l-a pus bine.e posibil sa raman insarcinata asa?mi-a intarziat menstruatia 4-5 zile si sunt km ingrijorata.e de precizat si faptul ca dupa contact organele noastre genitale s-au atins dar nu in apropierea vaginului meu, iar eu cred ca sunt racita la ovare deoarece dupa ce urinez apare o usturime.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 4sunt disperat.. poate fi insarcinata?
- 6exista posibilitatea de a fi gravida?
- 7duphaston
- 9lichidul preejaculatoriu si sarcina
- 17oare sunt insarcinata?
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 6sarcina sau intarzierea menstruatiei?
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 2Pot sa ramin insarcinata in ultima zi de menstruatie?
- 0Urgent! Aş putea rămâne însărcinată?
- 5Sunt gravida in conditiile acestea?Nu mai pot dormii...
- 0Iubita mea e insarcinata?
- 2Posibila sarcina?
- 7Help.. sarcina?
- 19Îmi este frica. Va rog, sa va dați cu părerea
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 0Risc de sarcina?
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: