contact intravaginal !

Buna ziua
As dori sa stiu daca poti ramane insarcinata daca nu ai avut contact intravaginal.
Mai exact daca exista sperma in apropierea vaginului dar nu a intrat in vagin, sau daca exista sperma pe lenjeria intima a partenerului.
Va multumesc.
As dori sa stiu daca poti ramane insarcinata daca nu ai avut contact intravaginal.
Mai exact daca exista sperma in apropierea vaginului dar nu a intrat in vagin, sau daca exista sperma pe lenjeria intima a partenerului.
Va multumesc.
3 comentarii

buna seara...voiam sa intreb dak s'a postat ceva aici despre SOP -sindromul ovarului polichistic!.pt. k st nefericita "posesoare "a acestei boli.am 20 de ani si tot am citit despre asta..ce'i drept st putin speriata...pt k am citit ceva despre obezitate, infertilitate si multe altele...o sa mai revin cu detalii dak o sa imi rapsunda cineva la ceea c am postat.multumesc mult!.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 11as putea fi insarcinata? va rog mult!
- 7despre o intrerupere de sarcina
- 7sarcina sau nu?
- 3pot fi sau nu insarcinata?
- 3ciclu menstrual-nu, sarcina-nu
- 0oare sunt insarcinata?
- 2posibila sarcina?
- 4oare sunt insarcinata?
- 39sunt oare insarcinata?
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 5anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 2Am nevoie de pareri va rog!!!E posibil sa fiu insarcinata?sunt foarte stresata..
- 5Ma dor sanii
- 4A ramas insarcinata ?
- 1Dureri de burta si de sani fara ciclu
- 1Menstruatie neregulata
- 1Sarcină sau nu?!
- 0Poate fi sarcina sau nu ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: