Sfat urgent va rog din suflet! Sa astept sa vad daca vine menstruatia si sa repet testul?

03-07-2021
Simona2699
Nu este medic/terapeut
Simona2699
Buna ziua, as avea si eu o problema.. incerc de 3 luni sa raman gravida insa fara rezultat momentan. Pe 10 iunie insa am facut un test sure check care parea sa aiba 2 liniute insa a doua era extrem de stearsa, apoi am repetat testul acum 2 zile, insa a aparut de aceasta data doar una. Mentionez ca ciclu urmeaza sa mi vina pe 7 luna aceasta, insa de cateva zile am dureri atat abdominale cat si pelvine destul de intense, uneori ca niste crampe, acum o saptamana si ceva 2 am avut o sangerare foarte slaba cantitativ ce a durat o zi, sanii destul de umflati, iar acum am o secretie alba, fara miros, asemanatoare cu cea obisnuita insa ceva mai cremoasa. Am observat inclusiv acea dunga mai inchisa la culoare sub burta ce apare la gravidute.. ce sa cred? Sa astept sa vad daca vine menstruatia si sa repet testul? Ar fi putut fi initial o sarcina si sa se fi oprit din evolutie? Si dupa toate acestea, astazi am observat ca una din venele ce inconjoara clitorisul s a cam umflat.. va rog un sfat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns