Simptome comune gripei după suprasolicitare

15-07-2019
Morph
Nu este medic/terapeut
Morph
Bună seara,
M-am hotărât să vă întreb pe dumneavoastră dacă e cazul să mă îngrijorez, este cam a 4-a oară în ultimul an chiar când am simptome comune gripei când mă suprasolicit. În ce constă asta: nu fac sport și sunt destul de sedentar, dar când am presiune psihică și trebuie să ies foarte mult în oraș, merg mult pe jos, intru în contact cu mulți oameni, am de rezolvat niște treburi care mă țin în picioare cam toată ziua, urmează câteva zile începând din ziua cu pricina în care simt că mă doare tot corpul, mi se usucă gura, mă doare capul, simt febră în interior, mă dor mușchii și fac chiar și febră, am avut puțin peste 39

Ce înseamnă toate lucrurile astea? Înțeleg să fac febră musculară, având în vedere că nu-s o persoană activă fizic dacă merg mult pe jos, dar de ce și celelalte simptome?

Mulțumesc.
1 comentarii
0
13-11-2019, ora 16:29
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! E posibil ca de la efort să transpirați, apoi dacă aerul este mai rece să faceți o ușoară răceală. Dacă cu tratament simptomatic (antitermice, antalgice, ceai cald, odihnă) vă trece în câteva zile atunci a fost o banală răceală. O seară liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.