Simptome dupa sarcina extrauterina

08-07-2010
jolan
Nu este medic/terapeut
jolan
Buna. Din cauza unei sarcini extrauterine am fost operata laparo., salpingotomie liniara, si semnele sarcinii, ca sanii mariti si durerosi, o burta cu senzatie de balonare, persista si acum, dupa 4-5 saptamani de la interventie. Sarcina a fost in faza incipienta 4-5 saptamani, nu am pierdut mult sange, nici anemica nu am devenit, analizele mi-au fost bune, in limite normale. Este normal sa ma doara sanii si dupa operatie, inainte ma dureau doar cu cateva zile inainte de menstra, acum am fost si pe ciclu, dar nici o schimbare. Ce ma sfatuiti? A mai avut cineva asemenea experienta ( nu buna in orice caz!).?
5 comentarii
0
08-07-2010, ora 19:31
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
E posibil ca hormonii de sarcina sa fie prezenti in sange, inca o vreme si sa ai inca aceste simptome. Poti consulta ginecologul sau un endocrinolog daca persista. Sanatate!
0
01-09-2010, ora 17:56
rodica.j
Nu este medic/terapeut
rodica.j
buna, am fost operata de sarcina extrauterina si nu stiu daca mi s.a extirpat vreo trompa, vroiam sa stiu daca e posibil sa am probleme ca sa raman insarcinata? astept raspuns
0
01-09-2010, ora 18:28
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Pai.cum te-a operat si nu ti-a spus ce a operat? Nu sunt specialista, dar e posibil sa fi pierdut o trompa. Oricum, daca cealalta trompa uterina este sanatosa si ai ovulatie, nu ai de ce sa nu poti ramane gravida. Numai Bine!
0
02-09-2010, ora 13:09
rodica.j
Nu este medic/terapeut
rodica.j
Buna ziua, da nu mi s-a zis nimic pt. eram un copil speriat nici nu stiam eu cu se mananca sarcina extrauterina, si mai stiti cum e in ROMANIA k daca nu iesi cu banu la interval nu te baga nimeni in seama.Si s-a intamplat totul atat de repede k am ramas cu banii in halat si doctorita care m-a operat nici nu a mai trecut pe la mine.S-au ocupat de mine doar asistentele.Si cand sa ma externez nici aproape sa nu imi semneze externarea.Iar cand am fost mai tarziu la un control m-au intrebat daca mi s-a extirpat vreo trompa si eu nici nu am stiut ce sa le zic.
0
06-09-2010, ora 19:52
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ce sa mai spun, traim intr-o tara de ra hat in care nu valoram nimic. Imi pare rau ca ai treut prin asta, imi pare bine ca s-a rezolvat totusi situatia. Cred ca o ecografie pelvina iti va spune cum e cu ovarul, trompa operate. Ar trebui totusi sa ai un ginecolog cu care sa poti vorbi orice, sa te lamureasca orice, la distanta, de aici, cu niste nespecialisti nu te prea poti dumiri. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: