Simptome infecție urinară
Buna ziua!
Am 20 ani, 75 kg și 1 80
Mi a apărut o infecție urinară (nu de la contact sexual neprotejat), dar după apariția unor pete roșii și prurit, probabil ceva aliment
Am luat Cefuroxima 6 zile, simptomele s au ameliorat, dar am puține scurgeri din penis uneori, incolore și ejacularea este foarte putina și slabă.
Poate fii din cauza antibioticelor? Daca da, in cat timp revine la normal?. Nu am avut probleme înainte de tratament și încă nu l am terminat.
La analizele de urina și sânge am leucocitele puțin crescute, hematocritele și limfocitele.
Am 20 ani, 75 kg și 1 80
Mi a apărut o infecție urinară (nu de la contact sexual neprotejat), dar după apariția unor pete roșii și prurit, probabil ceva aliment
Am luat Cefuroxima 6 zile, simptomele s au ameliorat, dar am puține scurgeri din penis uneori, incolore și ejacularea este foarte putina și slabă.
Poate fii din cauza antibioticelor? Daca da, in cat timp revine la normal?. Nu am avut probleme înainte de tratament și încă nu l am terminat.
La analizele de urina și sânge am leucocitele puțin crescute, hematocritele și limfocitele.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ejaculare cu sange
- 10scurgere de lichid alb-galbui
- 5scurgere transparenta, persistenta dupa tratament
- 1ejacularea partenerului
- 2nu mai simt placere cind ejaculez ce-o fii asta ca n-am idee?
- 4Am 15 ani dar am o mare problema
- 3de vreo 2 saptamani in fiecare dimineata am o scurge alb-galbuie - Boala?
- 3Problema de ejaculare!
- 4probleme in timpul actului sexual
- 1Dureri de cap dupa ejaculare
- 6Imi este frica.. o fi ramas insarcinata?
- 5Prezervativ rupt-ejaculare-postinor2
- 7Lipsa ejacularii
- 1Secretie dupa ejaculare si urinare frecventa
- 4Erectie si ejaculare slaba
- 1Durere picior stg dupa ejaculare
- 1Salut am si eu o problema
- 6Secretie uretrala
- 0Jet slab - 24 ani
Mai multe informații despre: scurgere din penis ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: