Simptome infecție urinară

Buna ziua!
Am 20 ani, 75 kg și 1 80
Mi a apărut o infecție urinară (nu de la contact sexual neprotejat), dar după apariția unor pete roșii și prurit, probabil ceva aliment
Am luat Cefuroxima 6 zile, simptomele s au ameliorat, dar am puține scurgeri din penis uneori, incolore și ejacularea este foarte putina și slabă.
Poate fii din cauza antibioticelor? Daca da, in cat timp revine la normal?. Nu am avut probleme înainte de tratament și încă nu l am terminat.
La analizele de urina și sânge am leucocitele puțin crescute, hematocritele și limfocitele.
Am 20 ani, 75 kg și 1 80
Mi a apărut o infecție urinară (nu de la contact sexual neprotejat), dar după apariția unor pete roșii și prurit, probabil ceva aliment
Am luat Cefuroxima 6 zile, simptomele s au ameliorat, dar am puține scurgeri din penis uneori, incolore și ejacularea este foarte putina și slabă.
Poate fii din cauza antibioticelor? Daca da, in cat timp revine la normal?. Nu am avut probleme înainte de tratament și încă nu l am terminat.
La analizele de urina și sânge am leucocitele puțin crescute, hematocritele și limfocitele.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ejaculare foarte putina, in adolescenta ma masturbam foarte des...
- 3Sunt confuz.
- 2Ejaculare
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 7ejaculare precoce?
- 4probleme in timpul actului sexual
- 2probleme dupa ejaculare (stari de rau)
- 5pre-ejacularea este normala?
- 9cer ajutor de la medici !!! va rog mult
- 11problema la mine sau ce se intampla?
- 0lipsa ejacularii in timpul sexului
- 6Ejaculare pe pantaloni... sunt panicata!
- 6Pata rosie pe gland dupa ejaculare
- 5ejacularea si usturimea
- 6Probleme cu ejacularea
- 4incapacitatea ejacularii
- 6Ejacularea in mana
- 2Durere la ejaculare și durere la sân
- 3Ejaculare precoce
- 1Scurgeri fara bagare de seama
Mai multe informații despre: scurgere din penis ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: